Nie moge otworzyc pliku

Jeśli masz coś do powiedzenia w sprawie LabVIEW napisz. Tutaj są tematy, których nie można uściślić do innych działów.
Power

Nie moge otworzyc pliku

Post autor: Power »

Witam chce otworzyć plik i wywala mi taki cos. Czy mógłby mi to ktos przekonwertowac??
bogdani
Administrator
Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Kontakt:

Re: Nie moge otworzyc pliku

Post autor: bogdani »

Witaj

Tylko co ci mamy przekonwertowa ?
Obrazek ?

bogdani
Ktoś ci pomógł na forum? Podziękuj dając pochwałę.

Obrazek Obrazek Obrazek
Power

Tylko co ci mamy przekonwertowa ? Obrazek ?
zupełnie nie potrzebny komentarz. Chciałbys pomóc to napisałbyś "podeślij to przekowertuje" Wystarczy spojrzec post niżej i co odpowiedział ktoś??
Awatar użytkownika
Mikrobi
Wersja środowiska: LabVIEW 2017

Post autor: Mikrobi »

Power pisze:
Tylko co ci mamy przekonwertowa ? Obrazek ?
zupełnie nie potrzebny komentarz. Chciałbys pomóc to napisałbyś "podeślij to przekowertuje" Wystarczy spojrzec post niżej i co odpowiedział ktoś??
To również : a) nie potrzebne unoszenie się b) nieprecyzyjne sformulowanie zagadnienia ("wywala mi takie coś")
Środowisko grzecznie i rzeczowo informuje o tym, że plik który chcesz otworzyć pochodzi z nowszej wersji LabVIEW, co więcej informuje której.
Jeśli rzeczywiście chodziło by o konwersję pliku VI dołączony by został plik, prawda? 8)
pozdrawiam
Mikrobi

LabVIEW Champion, CLD, CPI
Power

Jeśli rzeczywiście chodziło by o konwersję pliku VI dołączony by został plik, prawda?
no niekoniecznie. Bo jeżeli ktoś zareagowałby na moją prośbę o konwersji pliku to ja wtedy podesłałbym plik. Bo znając życie plik byłby ściągany x razy a może jedna osoba naprawdę chciałaby mi pomóc i przekonwertowałby mi ten pliczek.
Ale ok Mikrobi już nie marudzę bo sam nie lubią zbędnych postów na forum.
Tylko ze jeżeli kolega bogdani chciałby zrobić mi tą przysługę i pomóc to po prostu napisałby " Prześlij mi plik to Ci to zrobię" i tyle. Dzięki za help
Awatar użytkownika
jogurt_owocowy
Wersja środowiska: LabVIEW 2015

Post autor: jogurt_owocowy »

Wybacz, Power, że się wtrącę, ale gdybyś po prostu umieścił ten plik w swoim drugim poście (czy nawet w pierwszym, zamiast rozpoczynać tę dyskusję) to już byś go na pewno miał w swojej wersji.

Kilkuset użytkowników labview.pl czeka żeby Ci pomóc. Daj im szansę! Umieść plik! ;)
Power

Temat można zamknąć. Juz nieaktualne
Zablokowany