Nie moge otworzyc pliku
Nie moge otworzyc pliku
Witam chce otworzyć plik i wywala mi taki cos. Czy mógłby mi to ktos przekonwertowac??
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Re: Nie moge otworzyc pliku
Witaj
Tylko co ci mamy przekonwertowa ?
Obrazek ?
bogdani
Tylko co ci mamy przekonwertowa ?
Obrazek ?
bogdani
zupełnie nie potrzebny komentarz. Chciałbys pomóc to napisałbyś "podeślij to przekowertuje" Wystarczy spojrzec post niżej i co odpowiedział ktoś??Tylko co ci mamy przekonwertowa ? Obrazek ?
To również : a) nie potrzebne unoszenie się b) nieprecyzyjne sformulowanie zagadnienia ("wywala mi takie coś")Power pisze:zupełnie nie potrzebny komentarz. Chciałbys pomóc to napisałbyś "podeślij to przekowertuje" Wystarczy spojrzec post niżej i co odpowiedział ktoś??Tylko co ci mamy przekonwertowa ? Obrazek ?
Środowisko grzecznie i rzeczowo informuje o tym, że plik który chcesz otworzyć pochodzi z nowszej wersji LabVIEW, co więcej informuje której.
Jeśli rzeczywiście chodziło by o konwersję pliku VI dołączony by został plik, prawda? 8)
no niekoniecznie. Bo jeżeli ktoś zareagowałby na moją prośbę o konwersji pliku to ja wtedy podesłałbym plik. Bo znając życie plik byłby ściągany x razy a może jedna osoba naprawdę chciałaby mi pomóc i przekonwertowałby mi ten pliczek.Jeśli rzeczywiście chodziło by o konwersję pliku VI dołączony by został plik, prawda?
Ale ok Mikrobi już nie marudzę bo sam nie lubią zbędnych postów na forum.
Tylko ze jeżeli kolega bogdani chciałby zrobić mi tą przysługę i pomóc to po prostu napisałby " Prześlij mi plik to Ci to zrobię" i tyle. Dzięki za help
- jogurt_owocowy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Wybacz, Power, że się wtrącę, ale gdybyś po prostu umieścił ten plik w swoim drugim poście (czy nawet w pierwszym, zamiast rozpoczynać tę dyskusję) to już byś go na pewno miał w swojej wersji.
Kilkuset użytkowników labview.pl czeka żeby Ci pomóc. Daj im szansę! Umieść plik! ;)
Kilkuset użytkowników labview.pl czeka żeby Ci pomóc. Daj im szansę! Umieść plik! ;)
Temat można zamknąć. Juz nieaktualne