wiem że to nie to forum, ale szukam na wszystkich.
Bo na stronie msdn'a jest opis do tej biblioteki, w sensie że jest opis do DAOm ale do starszej wersji(3.0).
Na stronie msdn jest napisane własnie, że w razie potrzeby uzyskanie większej ilości informacji" see DAO 3.6 Help", ale ja nie moge znaleźć tego help'a nigdzie.
Nie widział go ktoś z was kiedyś ?
Data Access Object 3.6
Re: Data Access Object 3.6
Poszperaj wacpan w katalogu ms office'a. Jesli masz zainstalowane pliki pomocy do visual basica to wsrod plikow chm znajda sie tez takie co ich nazwy sie zaczynaja od vba. Ciebie intersuja te od excela (vbaxlX.chm) lub accessa (vbaacX.chm). Niewiedziec czemu po wejsciu do helpa z programu dao gdzies sie chowa. X to numer wersji office'a.
Kiedys probowalem sie bawic dao i ado pod lv, w sumie to szybciej i napewno wygodniej jest samemu napisac cos pod vb i to laczyc z lv. No chyba ze chodzi o podstawy.
Jeszcze na marginesie: dao nie chcialo udostepnic jakiejs tam kluczowej dla mnie metody lub wlasciwosci pod lv, ale o dziwo w przykladzie od ni metoda byla ta wykozystana i co ciekawe po przekopiowaniu jej do mnie wsio dzialalo ... ufo czy co?
Kiedys probowalem sie bawic dao i ado pod lv, w sumie to szybciej i napewno wygodniej jest samemu napisac cos pod vb i to laczyc z lv. No chyba ze chodzi o podstawy.
Jeszcze na marginesie: dao nie chcialo udostepnic jakiejs tam kluczowej dla mnie metody lub wlasciwosci pod lv, ale o dziwo w przykladzie od ni metoda byla ta wykozystana i co ciekawe po przekopiowaniu jej do mnie wsio dzialalo ... ufo czy co?
God is dead - Nietsche, Nietsche is dead - God