Witam,
późno otrzymałem info, to też późno przesyłam, ale może warto posłuchać
WEBINAR
Webinar LabVIEW
-
- Wersja środowiska: LabVIEW 2017
- Kontakt:
Re: Webinar LabVIEW
Jak dla mnie nic szczególnego się nie pojawiło. Dla zainteresowanych info o tym, co ma być w LabVIEW 2024 Q1
generalnie nic szczególnego się nie dzieje w LV od v2021. ostatnio testowałem 2024 q3 i wróciłem do 2021 sp1, zoom od razu wylaczylem bo zastepowal moj ulubiony skrot, fonty sie pozmienialy, duzo elementow ma zafiksowany rozmiar fontow na block diagramie przez co zrobil sie balagan w kodzie. NI wie lepiej co nam trzeba i zamiast robic srodowisko bardziej customowe to robia bardziej hardcodowe.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2024 14:37 przez maszup, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wersja środowiska: LabVIEW 2017
- Kontakt:
Dzieje się tyle, że jak mam Win 11, to musiałem zrezygnować ze starszych wersji LV. Wg mnie najlepsza jest wersja 2022 O3, bo uruchamia się na Win 11, a do tego ma pakiet Control Design and Simulation, który w kolejnych LV już nie występuje.
ja dzialam na win11 lub win10 i lv2021sp1 bez problemu tam dziala, po 3 latach chcialem zrobic review nowej wersji i rozwazyc potencjalny upgrade ale po miesiacu uzywania nie widze zadnego zysku, najbardziej zdenerwowaly mnie rozstrzelone fonty na block diagramie.