POMOCY! Fuzzy Logic

Tematy związane z tworzeniem dużych aplikacji. Zaganiednia dotyczące architektury oraz zasad tworzenia optymalnych rozwiązań.
adik1988r
Wersja środowiska: LabVIEW 2010

POMOCY! Fuzzy Logic

Post autor: adik1988r »

Cześć!
może ktoś wie bo już się z tym męczę kupę czasu jak stworzyć system rozmyty w LabVIEW ale programowo (za pomocą ikonek). Chciałem zrobić taki sam system rozmyty jak w przykładzie ,,National Instruments\LabVIEW 2010\examples\control\fuzzy\Dynamic greenhouse controlle,, tylko nie za pomocą ,,Tools»Control Design and Simulation»Fuzzy System Designer,, a samymi bloczkami i zapisanie do pliku .fs W załączniku utworzyłem programowo ten system i zapisuje go do pliku .fs po wczytaniu tego pliku w Fuzzy System Designer wszystko pokazuje prawidłowo ale schematu niema :( Próbowałem też inaczej to zrobić coś w stylu załącznika 2 ale też lipa PROSZĘ O POMOC BO TO JEST MOJE PIERWSZE ZETKNIĘCIE Z LabVIEW I CZUJE SIĘ JAK PO ZETKNIĘCIU Z GLEBĄ:(
Załączniki
1.JPG
2.JPG
PiDi
Wersja środowiska: LabVIEW 2017

Re: POMOCY! Fuzzy Logic

Post autor: PiDi »

Witam, możesz rozjaśnić: jakiego schematu nie ma?
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Pitol
Moderator
Wersja środowiska: LabVIEW 2019

Re: POMOCY! Fuzzy Logic

Post autor: Pitol »

Po pierwsze:
Tytuł tematu mówi tyle co nic. Po to jest temat, żeby streścić w nim problem a nie po to by pisać "POMOCY". --- poczytaj regulamin
Po drugie:
Nie używaj caps lock --- poczytaj regulamin
Po trzecie:
Opisz swój problem - co próbujesz osiągnąć, w czym masz problem. Więcej szczegółów tak jak PiDi pisał.

Jako, że zaczynasz na tym forum to będę wyrozumiały. Kolejnych wpadek nie wybaczę...
ObrazekObrazekObrazek
Chcesz taki podpis? Zajrzyj tutaj
ODPOWIEDZ