Cześć!
może ktoś wie bo już się z tym męczę kupę czasu jak stworzyć system rozmyty w LabVIEW ale programowo (za pomocą ikonek). Chciałem zrobić taki sam system rozmyty jak w przykładzie ,,National Instruments\LabVIEW 2010\examples\control\fuzzy\Dynamic greenhouse controlle,, tylko nie za pomocą ,,Tools»Control Design and Simulation»Fuzzy System Designer,, a samymi bloczkami i zapisanie do pliku .fs W załączniku utworzyłem programowo ten system i zapisuje go do pliku .fs po wczytaniu tego pliku w Fuzzy System Designer wszystko pokazuje prawidłowo ale schematu niema Próbowałem też inaczej to zrobić coś w stylu załącznika 2 ale też lipa PROSZĘ O POMOC BO TO JEST MOJE PIERWSZE ZETKNIĘCIE Z LabVIEW I CZUJE SIĘ JAK PO ZETKNIĘCIU Z GLEBĄ:(
POMOCY! Fuzzy Logic
- Pitol
- Moderator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2019
Re: POMOCY! Fuzzy Logic
Po pierwsze:
Tytuł tematu mówi tyle co nic. Po to jest temat, żeby streścić w nim problem a nie po to by pisać "POMOCY". --- poczytaj regulamin
Po drugie:
Nie używaj caps lock --- poczytaj regulamin
Po trzecie:
Opisz swój problem - co próbujesz osiągnąć, w czym masz problem. Więcej szczegółów tak jak PiDi pisał.
Jako, że zaczynasz na tym forum to będę wyrozumiały. Kolejnych wpadek nie wybaczę...
Tytuł tematu mówi tyle co nic. Po to jest temat, żeby streścić w nim problem a nie po to by pisać "POMOCY". --- poczytaj regulamin
Po drugie:
Nie używaj caps lock --- poczytaj regulamin
Po trzecie:
Opisz swój problem - co próbujesz osiągnąć, w czym masz problem. Więcej szczegółów tak jak PiDi pisał.
Jako, że zaczynasz na tym forum to będę wyrozumiały. Kolejnych wpadek nie wybaczę...