Internship w NI
Internship w NI
Witam
Jest możliwość odbycia stażu w Budapeszczce w NI.
Czy ktoś może orientuje się jak to wygląda , ktoś może odbył ? Nie chodzi mi o wymagania , tylko o to czy ten staż jest płatny , co z mieszkaniem i co po zakończeniu szkolenia ?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Jest możliwość odbycia stażu w Budapeszczce w NI.
Czy ktoś może orientuje się jak to wygląda , ktoś może odbył ? Nie chodzi mi o wymagania , tylko o to czy ten staż jest płatny , co z mieszkaniem i co po zakończeniu szkolenia ?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
- Nowszy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2011
- Kontakt:
Internship w NI
Cześć
Odpowiedzi na te pytania uzyskasz u samego źródła - najlepiej napisz maila na nipoland.jobs@ni.com.
A tak w skrócie odpowiadając - staż jest nieznacznie płatny, mieszkanie jest zapewnione a Budapeszt latem jest świetny. A co po zakończeniu stażu, to się zobaczy - dużo zależy jak się spiszesz. Bardzo polecam wszystkim zainteresowanym, jeśli nie jako ścieżkę kariery to przynajmniej jako świetną przygodę.
Odpowiedzi na te pytania uzyskasz u samego źródła - najlepiej napisz maila na nipoland.jobs@ni.com.
A tak w skrócie odpowiadając - staż jest nieznacznie płatny, mieszkanie jest zapewnione a Budapeszt latem jest świetny. A co po zakończeniu stażu, to się zobaczy - dużo zależy jak się spiszesz. Bardzo polecam wszystkim zainteresowanym, jeśli nie jako ścieżkę kariery to przynajmniej jako świetną przygodę.
Pozdrawiam, Maciek Antonik
Edu4Industry
Edu4Industry
Internship w NI
starczy na wyżywienie w Budapeszcie ?staż jest nieznacznie płatny
- wino
- Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
Re: Internship w NI
Siema,
Ja generalnie nie wiele wiem o tych praktykach, ale na Twoim miejscu nie martwiłbym się o byt w Budapeszcie, bo National bardzo dobrze dba o swoich pracowników.
Ja generalnie nie wiele wiem o tych praktykach, ale na Twoim miejscu nie martwiłbym się o byt w Budapeszcie, bo National bardzo dobrze dba o swoich pracowników.
- Nowszy
- Kontakt:
Nie znam konkretnej kwoty, ale pewnie wystarczy. Mozna sie najesc gulaszu i langoszy :>
Edu4Industry
Edu4Industry
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Internship w NI
taaa, jak wino z Pitolem zaczną zgłaszać błędy w LV to nie będzie czasu na gulasz
PS. Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać
bogdani
PS. Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać
bogdani
- wino
- Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
No bez przesady...
- smiga
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2019
Ciekawe czy to tylko dla studentów, czy też osoby w "podeszłym wieku" (studia skończone 12 lat temu) też mają szansę...
... i ile miesięcy trwa ta przygoda ... ? ... zawsze kręciły mnie takie przygody połączone z nauką ciekawych rzeczy
... i ile miesięcy trwa ta przygoda ... ? ... zawsze kręciły mnie takie przygody połączone z nauką ciekawych rzeczy
- Nowszy
- Kontakt:
Internship w NI
Raczej jest to nastawione na studnetow, aczkolwiek nie jest to oficjalnym wymogiem - wiec kazdy moze probowac. Jak ktos masz ochote - wysylajcie zgloszenia czym predzej!
Edu4Industry
Edu4Industry