1k postów - po raz drugi
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
1k postów - po raz drugi
Miło mi zakomunikować że już druga osoba przekroczyła magiczną granicę 1000 napisanych wiadomości.To osobą jest jogurt_owocowy.
Jest to tym bardzie istotne, że jogurt_owocowy zbiera dużo pozytywnych ocen za swoje wypowiedzi i pomoc innym użytkownikom.
Gratulacje i mam nadzieję że będzie to motywacją do dalszych działań.
bogdani
Jest to tym bardzie istotne, że jogurt_owocowy zbiera dużo pozytywnych ocen za swoje wypowiedzi i pomoc innym użytkownikom.
Gratulacje i mam nadzieję że będzie to motywacją do dalszych działań.
bogdani
Re: 1k postów - po raz drugi
Brawo! Ręce same składają się do oklasków ;)
- Nowszy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2011
- Kontakt:
1k postów - po raz drugi
Jogurt_Owocowy - pare słów o sobie prosimy Jakiaś krótka mowa się należy!!
Pozdrawiam, Maciek Antonik
Edu4Industry
Edu4Industry
- donelbaron
- Kontakt:
proponuję bardziej rozwinąć system oceniania, zdobywanie poziomów, i możliwość wręczania punktów, na elektrodzie sprawdza się to świetnie.
-
- Administrator
- Kontakt:
:offtopic:
donelbaron może jakaś propozycja ?
Nie będę ukrywał iż zgodnie z zapowiedzią (mówiłem o tym na ostatnim spotkaniu PLUGa) właśnie trwają prace nad zmianą oprogramowania serwisu i za niedługo powinno być lepiej.
bogdani
donelbaron może jakaś propozycja ?
Nie będę ukrywał iż zgodnie z zapowiedzią (mówiłem o tym na ostatnim spotkaniu PLUGa) właśnie trwają prace nad zmianą oprogramowania serwisu i za niedługo powinno być lepiej.
bogdani
- donelbaron
- Kontakt:
Zatem tak, na pewno należało by rozwinąć system podziękowania za odpowiedz bo jeden plus to raczej za mało, powiedzmy z 5 pkt, dlaczego akurat tyle? no to powiedzmy że ktoś umieszcza jakieś vi i każde sciągnięcie takiego vi przez kogoś powieksza pule punktów powiedzmy o 1 albo 2, można by przy okazji wprowadzić przekazywanie punktów przy podaniu argumentacji do zaakceptowania przez moderator w ramach szczególnego podziękowania, a taka ilość punktów mogła by być odzwierciedlana przez zdobywanie poziomów widocznych w jakiś sposób graficzny przy avatarze. Na elektrodzie jest system poziomów ale uzależniony od ilości postów, a nie wiem czy to jest dobre, posty mogą dużo nie wnosić. To uzależnienie od punktów chyba było by lepsze.
- jogurt_owocowy
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale miałem weekend bez komputera :]
Dzięki za miłe słowa i cóż...
Jeśli chodzi o motywację, to w najprostszym ujęciu: Im więcej będziemy mieć na naszym podwórku speców od LV, tym popularniejsze się ono będzie stawać. Im popularniejsze będzie, tym więcej firm zacznie go używać, a im więcej firm będzie go używać, tym więcej będzie dla nas fajnej i ciekawej pracy
No, a poza tym, to lubię po prostu pomagać innym :]
Dzięki, pozdrawiam
Dzięki za miłe słowa i cóż...
Jeśli chodzi o motywację, to w najprostszym ujęciu: Im więcej będziemy mieć na naszym podwórku speców od LV, tym popularniejsze się ono będzie stawać. Im popularniejsze będzie, tym więcej firm zacznie go używać, a im więcej firm będzie go używać, tym więcej będzie dla nas fajnej i ciekawej pracy
No, a poza tym, to lubię po prostu pomagać innym :]
Dzięki, pozdrawiam
-
- Administrator
- Kontakt:
No to fajnie że ktoś myśli tak samo jak ja.jogurt_owocowy pisze:... w najprostszym ujęciu: Im więcej będziemy mieć na naszym podwórku speców od LV, tym popularniejsze się ono będzie stawać. Im popularniejsze będzie, tym więcej firm zacznie go używać, a im więcej firm będzie go używać, tym więcej będzie dla nas fajnej i ciekawej pracy
Tak przy okazji, to trochę firm używa LabVIEW w Polsce, tylko nie mają pojęcia że istnieje taka strona jak ta. Mam nadzieję, że to się niedługo zmieni, a przy okazji i ja dam komuś pracę ;-)
bogdani