Ogromna prośba!!
Ogromna prośba!!
Witam!! Mam wielką prośbę, potrzebuje książki :Stadler Adam Witold "Systemy akwizycji i przesyłania danych", Oficyna Wydawnicza Politechniki Rzeszowskiej, Rzeszów 2002. Szukałem jej po księgarniach nie ma, szukałem w bibliotekach PG nie ma, znalazłem ja tylko w Rzeszowie i Warszawie. Bym był mega szczęsliwy jakby ktoś mi ją udostępnił, skserował, kupił i przesłał, wypożyczył bądz tez w inny sposób udostępnił za każdą opcję poniosę koszta, z góry dziekuję i pozdrawiam
Jachoo
- Silver0000
- Wersja środowiska: LabVIEW 8.0
Ogromna prośba!!
Witaj... Napisz do PR że potrzebujesz jej to Ci ją sprzedadzą. Ja kiedyś pisałem do nich w sprawie tej książki czy jest możliwość zakupienia jej i w jakiej cenie i odpisali mi, że jest. Cena chyba ok 30zł jeśli dobrze pamiętam. Ale w końcu i tak rozmyśliłem się... Ale myślę, że dogadasz się odnośnie warunków zakupu. Pozdrawiam...
Ogromna prośba!!
No właśnie pisałem parę dni temu ale jeszcze żadnej odpowiedzi nie było niestety, ale będę wytrwale czekał i miejmy nadzieję że się doczekam, pozdrówki
Jachoo
- wino
- Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
Re: Ogromna prośba!!
a co w tej książce jest takie wyjątkowe?
-
- Wersja środowiska: LabVIEW 8.6
- Kontakt:
Re: Ogromna prośba!!
http://s206.allegro.pl/item253619422_fi ... _bcm_.html
Sprawdź pod tym adresem. Ten allegrowicz chwali się iż posiada tę książkę. Możesz spróbować wejść z nim w kontakt.
Życzę powodzenia
Sprawdź pod tym adresem. Ten allegrowicz chwali się iż posiada tę książkę. Możesz spróbować wejść z nim w kontakt.
Życzę powodzenia
Artur