Witam!
Potrzebuje jakiegoś artykułu, w którym byłyby opisane wersje programu LabVIEW od 5.0 do 8.5. Potrzebuje to w takiej krótkiej formie i najlepiej różnice pomiędzy tymi wersjami lub nowości.
Dziękuje z góry i pozdrawiam.
Przegląd wersji LabVIEW
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Przegląd wersji LabVIEW
Witaj
Powiedz mi jak można w krótkim artykule opisać zmiany w oprogramowaniu, które miały miejsce przez chyba 7 lat ?
Radzę ci poszukać na stronach NI, na pewno znajdziesz opisane nowości przy zmianach o pełny numer wersji.
bogdani
Powiedz mi jak można w krótkim artykule opisać zmiany w oprogramowaniu, które miały miejsce przez chyba 7 lat ?
Radzę ci poszukać na stronach NI, na pewno znajdziesz opisane nowości przy zmianach o pełny numer wersji.
bogdani
- kancin
- Wersja środowiska: LabVIEW 8.6
- Kontakt:
Re: Przegląd wersji LabVIEW
Własnie chodzi mi o to, żeby tak tylko z grubsza opisać podstawowe róznice pomiędzy tymi wersjami a nie wchodzić w szczegóły. Szukałem na stronach NI i nie znalazłem nic na temat starszych wersji...może kiepsko szukam, albo byłem zmęczony w nocy
Jeżeli ktoś może mi pomoć byłbym bardzo wdzięczny.

- jogurt_owocowy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Re: Przegląd wersji LabVIEW
Hej ]
Wejdź na stronę www.ni.com i w okienku Search wpisz labview "upgrade notes" X.X, gdzie X.X to numer interesującej Cię wersji.
Z reguły na pierwszym miejscu pojawi się dokument pod tytułem LabVIEW Upgrade notes. W środku znajdziesz rozdział po tytułem LabVIEW X.X Features opisujący nowe funkcjonalności wersji. Jest on o tyle sympatycznie zorganizowany, że funkcjonalności są uporządkowane niejako rangami - najistotniejsze na początku - więc skompilowanie z takich dokumentów wykazu najważniejszych zmian powinno być w miarę proste.
Pozdrawiam
Wejdź na stronę www.ni.com i w okienku Search wpisz labview "upgrade notes" X.X, gdzie X.X to numer interesującej Cię wersji.
Z reguły na pierwszym miejscu pojawi się dokument pod tytułem LabVIEW Upgrade notes. W środku znajdziesz rozdział po tytułem LabVIEW X.X Features opisujący nowe funkcjonalności wersji. Jest on o tyle sympatycznie zorganizowany, że funkcjonalności są uporządkowane niejako rangami - najistotniejsze na początku - więc skompilowanie z takich dokumentów wykazu najważniejszych zmian powinno być w miarę proste.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008 13:30 przez jogurt_owocowy, łącznie zmieniany 2 razy.