witam
ja potrzebuje zrobić równiez wykres w 3d, mam pewien przykład ale nie moge podpiąć pod niego sowich danych czy przebiegu. Czy ma ktoś może przykład takiego wykresu.Z pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
P.S.
ten plik "kolory na wykresie 3d", czy mógłbym prosić o zapisanie w formacie na starsze wersje labview np na 8.0.
Pozdro.
witam:)
mam wykres w 3D, czy mógły mnie ktoś pomóc go zmodyfikować bo ja nie bardzo wiem jak:)
jeśli, ktoś się zna dobrze na tego typu sprawach to spróbuje przesłać "prt sc"ze schematem na forum bo ostatnio...coś mnie mogłem wysłać:)
Pozdrowionka hej:)
Diagram wszystko przyjmie. Pytanie tylko, czy to będzie chodziło tak jak było w zamierzeniach.
Zamiast na siłę podpinać swoje dane pod obce przykłady opisz dokładnie co chcesz wyświetlać na wykresie i jak to wtedy pomyślimy.
witam:)
no wykresie chciałbym przedstwić taką charakterystyke jak zamieszczona na zdjeciu poniżej......trzeci wymiar można dodac troszke od siebie.
CHCIAŁBYM ZLECIć KOMUś DODATKOWą PRACE!
przedstawić pewne rzeczy na wykresach 3D......i pewne zajwisko, przedstwione na zdjeciu zamieszczonym w załączniku, za POMOC WYNAGRODZE ZAPŁATą!! Co do szczegółów, prosiłbym o kontakt gg (5955034) lub pod adresem e-mail: mirekziebicki@o2.pl
Witam,
Panowie poszukuje niejekiego Pawła W. z Karakowa, kilka lat temu pomagał mi w zrobieniu pewnego tematu w Labview, czy jest on tutaj jeszcze na forum, jesli tak proszę o kontakt.