Problem z raportem
Problem z raportem
Witam. Mam dość nietypowy problem, mianowicie - generuje sobie raport w programie w ktorym znajduja sie wykresy, tabelki i kilka linijek tekstu potem wszystko idzie na drukarke. wszystko dziala pieknie z tym tylko ze nie wiem jak zrobic aby 2 pierwsze strony z wykresami byly drukowane na A4 pionowo (portrait) a reszta z tabelkami drukowane były poziomo (landscape). Umieściłem bloczek Set Report Orientation w miejscu za wykresami a przed tabelkami ale drukarka drukuje wtedy cały raport landscape. Jeśli ktoś kiedyś się z tym zmierzył to proszę o pomoc! Pozdrawiam.
Re: Problem z raportem
Witam,
Jak tylko ma to isc na drukarke to najpierw wydrukowac 2 strony pionowo wyczyscic raport funkcja Clear Report.vi, ustawic na poziomo dodac reszte i wydrukowac. Mozna tez od razu 2 raporty. W pierwszy 2 strony piono, w drugim reszta poziomo.
Pozdrowienia
sliski
Jak tylko ma to isc na drukarke to najpierw wydrukowac 2 strony pionowo wyczyscic raport funkcja Clear Report.vi, ustawic na poziomo dodac reszte i wydrukowac. Mozna tez od razu 2 raporty. W pierwszy 2 strony piono, w drugim reszta poziomo.
Pozdrowienia
sliski