Po seminarium
Po seminarium
Dzisiaj odbyły się w Krakowie warsztaty i seminarium LabVIEW.
Dużo interesujących przykładów na seminarium: Darek - dziękujemy!
Odniosłem wrażenie, że na warsztatach były dwa (trzy ?) wolne laptopy, czyli cztery do sześć wolnych miejsc. Jak było w innych miastach?
Czyżby programiści i ogólnie zainteresowani LabVIEW zapadali już w sen zimowy?
Dużo interesujących przykładów na seminarium: Darek - dziękujemy!
Odniosłem wrażenie, że na warsztatach były dwa (trzy ?) wolne laptopy, czyli cztery do sześć wolnych miejsc. Jak było w innych miastach?
Czyżby programiści i ogólnie zainteresowani LabVIEW zapadali już w sen zimowy?
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Re: Po seminarium
Witaj
Ja się załapałem tylko na popołudniową sesję, więc trudno stwierdzić, ile ludzi było w Katowicach. Po południu natomiast powiem, że nie było tłumów, mimo iż prezentacja była interesująca.
bogdani
Ja się załapałem tylko na popołudniową sesję, więc trudno stwierdzić, ile ludzi było w Katowicach. Po południu natomiast powiem, że nie było tłumów, mimo iż prezentacja była interesująca.
bogdani
W Krakowie dokładano krzesła, a Darek wycofał się prawie pod ścianę.
Sala mała też nie była. 8)
Sala mała też nie była. 8)
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Powiedz jeszcze jaki był orientacyjny podział na studentów i pracowników firm.
Może studenci w Krakowie bardzie są zainteresowani takimi technologiami, mają kogoś za wzór ;-)
bogdani
Może studenci w Krakowie bardzie są zainteresowani takimi technologiami, mają kogoś za wzór ;-)
bogdani
- wino
- Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
dużo było studentów.
jak bym miał oceniać proporcjonalnie to było gdzieś tak 60% pracowników i 40 % studentów.
jak bym miał oceniać proporcjonalnie to było gdzieś tak 60% pracowników i 40 % studentów.
Witam
Studenci stanowili jakies 90% osob. Z AGH-u przyszlo kilka osob, rowniez pracownikow naukowych. AGH zakupil licencje (rozne wersje na roznych wydzialach) i ludzie zaczynaja robic w LabView jakies projekty. Sam tez zaczynam .
Pozdrawiam
Studenci stanowili jakies 90% osob. Z AGH-u przyszlo kilka osob, rowniez pracownikow naukowych. AGH zakupil licencje (rozne wersje na roznych wydzialach) i ludzie zaczynaja robic w LabView jakies projekty. Sam tez zaczynam .
Pozdrawiam
- piotrus_pan1
- Kontakt:
hehe ja juz zacząłem:):):) pozdro i praca ciezka po nocach aby nadążyć przed ranem:)
Możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea."
PabloWW: AGH ma od kilku lat pełną licencję na LabVIEW.
Na wszystkie wydziały a kto zaczyna ...
Od 2004 na Katedrze Elektroniki są prowadzone kursy wakacyjne dla studentów programowania w LabVIEW. Kiedyś nawet była informacja na forum.
Jest i coś wiecej ale o tym wkrótce.
Na wszystkie wydziały a kto zaczyna ...
Od 2004 na Katedrze Elektroniki są prowadzone kursy wakacyjne dla studentów programowania w LabVIEW. Kiedyś nawet była informacja na forum.
Jest i coś wiecej ale o tym wkrótce.