Najbliższy egzamin CLAD?
- Bluesheep
- Wersja środowiska: LabVIEW 2013
Najbliższy egzamin CLAD?
Witam, na forum jestem nowa
Piszę z zapytaniem o najbliższą możliwość zdawania egzaminu CLAD. Wiem, że NI organizuje egzaminy podczas swoich dni otwartych, jednak z tego co wiem one są głównie na jesieni. Zastanawiam się czy takie wydarzenie jest może organizowane wcześniej? Szukając w internecie spotkałam się np. ze Spotkaniem Polskiej Grupy Użytkowników LabVIEW, które odbyło się kiedyś w marcu, więc wnioskuję, że zdarzają się też inne terminy kiedy można bezpłatnie podejść do egzaminu.
Czy orientujecie się może czy w niedługim czasie będzie gdzieś organizowany CLAD (np. w trakcie warsztatów styczeń/luty, albo są organizowane jakieś seminaria)?
Dziękuję i pozdrawiam!
Piszę z zapytaniem o najbliższą możliwość zdawania egzaminu CLAD. Wiem, że NI organizuje egzaminy podczas swoich dni otwartych, jednak z tego co wiem one są głównie na jesieni. Zastanawiam się czy takie wydarzenie jest może organizowane wcześniej? Szukając w internecie spotkałam się np. ze Spotkaniem Polskiej Grupy Użytkowników LabVIEW, które odbyło się kiedyś w marcu, więc wnioskuję, że zdarzają się też inne terminy kiedy można bezpłatnie podejść do egzaminu.
Czy orientujecie się może czy w niedługim czasie będzie gdzieś organizowany CLAD (np. w trakcie warsztatów styczeń/luty, albo są organizowane jakieś seminaria)?
Dziękuję i pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 16 sty 2013 21:27 przez Bluesheep, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nowszy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2011
- Kontakt:
Najbliższy egzamin CLAD?
Witaj
Jakie okolice cię interesują? Jeśli jesteś studentem, daj znać na której uczelni.
Jakie okolice cię interesują? Jeśli jesteś studentem, daj znać na której uczelni.
Pozdrawiam, Maciek Antonik
Edu4Industry
Edu4Industry
- Bluesheep
Najbliższy egzamin CLAD?
Jestem studentką z Krakowa, Akademia Górniczo-Hutnicza (AGH).
- Bluesheep
Re: Najbliższy egzamin CLAD?
Ale w razie czego mogę podjechać do np. Katowic czy ewentualnie Warszawy (byleby mi się udało wrócić tego samego dnia) ;)
Ostatnio zmieniony 18 sty 2013 09:42 przez Bluesheep, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nowszy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2011
- Kontakt:
Najbliższy egzamin CLAD?
Na AGH działa w tej chwili 1 LabVIEW Academy (u dra Maja z Katedry Metrologii) - możesz spróbować porozmawiać z nim na ten temat. Jak nie, to być może będzie jakaś konferencja z darmowym CLAD jeszcze przed wakacjami, ale konkretnych planów nie ma. Poza tym można zdać taki egzamin w biurze NI w Warszawie (ale wtedy jest płatny)
pozdrawiam
pozdrawiam
Pozdrawiam, Maciek Antonik
Edu4Industry
Edu4Industry
- Bluesheep
Najbliższy egzamin CLAD?
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Spróbuję się też zorientować ile może kosztować taki egzamin.
Jakby kiedyś ktoś miał jakieś świeże wieści to z wdzięcznością wysłucham ;) (zamierzam się tu zadomowić, choć na razie pewnie będę głównie czytać).
Pozdrawiam!
Jakby kiedyś ktoś miał jakieś świeże wieści to z wdzięcznością wysłucham ;) (zamierzam się tu zadomowić, choć na razie pewnie będę głównie czytać).
Pozdrawiam!
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Najbliższy egzamin CLAD?
Witaj
W niedługim czasie (luty) planujemy zorganizować egzamin u nas w biurze (Veritech - Kraków).
Aby móc to zrobić, potrzebujemy 5 osób, mamy w tej chwili 4 i jeszcze jeden ochotnik.
Jak chcesz to możesz być szóstą osobą , miejsce w biurze jest
Jak jesteś chętna napisz na firmowy adres (dostępny na stornie veritech.pl)
bogdani
W niedługim czasie (luty) planujemy zorganizować egzamin u nas w biurze (Veritech - Kraków).
Aby móc to zrobić, potrzebujemy 5 osób, mamy w tej chwili 4 i jeszcze jeden ochotnik.
Jak chcesz to możesz być szóstą osobą , miejsce w biurze jest
Jak jesteś chętna napisz na firmowy adres (dostępny na stornie veritech.pl)
bogdani
- Bluesheep
Najbliższy egzamin CLAD?
Dziękuje! Udało mi się nawiązać kontakt