Korzystając z porady rozpisałem sobie zadania do wykonania oraz poszperałem tu i ówdzie
Zacząłem od rysowania wykresów (nie mam jeszcze czujników więc korzystam narazie z danych losowych) na jednym "XY Graph" chciałem przedstawić kilkanaście wykresów przedstawiających zmianę temperatury w czasie i udało się to zrobić z jednym małym "ale", wykresy rysują się po zakończeniu pomiarów a ja chciałem żeby rysowały się w czasie rzeczywistym ponieważ pomiary będą trwały np 24h więc w trakcie chciałbym mieć podgląd tego co się dzieje. Udało mi się to zrobić ale tylko dla jednego wykresu, nie potrafię równolegle rysować (na jednym XY) kilku jednocześnie. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak tego dokonać?
Znalazłem w ten sposób trzy przykłady i w każdym z nich jest to samo co już mi się udało zrobić, czyli zbieranie danych w pętli i rysowanie wykresu na koniec. A ja muszę rysować do równocześnie ze zbieraniem danych tak jak to przedstawiłem w poprzednim poście tylko że tam jest One Plot a ja w tej wersji chciałbym Multi... Robiąc tak że dubluje rysowanie wykresu, rysuje mi jeden ze wszystkich punktów, przeczytałem że trzeba rozdzielić pamięci z jakich korzysta LV przy tym, próbuje właśnie z tym walczyć Ale jak ktoś ma pomysł to bardzo bym prosił o pomoc