Szukam pracy, Warszawa, fotonik + LV
-
- Wersja środowiska: LabVIEW 2010
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Jestem absolwentem Wydziału Fizyki Politechniki Warszawskiej, specjalizacja optyka/fotonika (czujniki światłowodowe). Od dwóch lat członek Photonics Society of Poland, staż zagraniczny, współautor 4 publikacji i autor 1, 1. nagroda za prezentację na sympozjum w Wildze, studia ukończone z wyróżnieniem, aktywność poza studiami. Angielski - FCE, niemiecki i francuski - podstawy.
Doświadczenie w LV - blisko 2-letnie, od lutego 2011 zdany certyfikat CLAD.
Jeśli ktoś ma jakąś ofertę lub może polecić jakieś miejsce pracy, lub zasugerować kurs mający wzięcie - proszę o kontakt. CV, list motywacyjny i więcej informacji wysyłam na żądanie.
Jestem absolwentem Wydziału Fizyki Politechniki Warszawskiej, specjalizacja optyka/fotonika (czujniki światłowodowe). Od dwóch lat członek Photonics Society of Poland, staż zagraniczny, współautor 4 publikacji i autor 1, 1. nagroda za prezentację na sympozjum w Wildze, studia ukończone z wyróżnieniem, aktywność poza studiami. Angielski - FCE, niemiecki i francuski - podstawy.
Doświadczenie w LV - blisko 2-letnie, od lutego 2011 zdany certyfikat CLAD.
Jeśli ktoś ma jakąś ofertę lub może polecić jakieś miejsce pracy, lub zasugerować kurs mający wzięcie - proszę o kontakt. CV, list motywacyjny i więcej informacji wysyłam na żądanie.
CLAD + fotonika (czujniki światłowodowe)
-
- Kontakt:
Re: Szukam pracy, Warszawa, fotonik + LV
Pozwolę sobie podbić temat, gdyż nie stracił na aktualności.
-
Proponuję uderzyć do Nationala, oni mają swoją bazę firm więc może coś podpowiedzą, może na forum ktoś od Nich się odezwie.
powodzenia
powodzenia
smiglo
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
To może napisz, w jakim rejonie szukasz tej pracy.
Przecież nie będziemy strzelać na oślep.
Wykaż się inicjatywą i pokaż się w lepszej strony. Nie szukaj co ktoś ci może zaoferować, tylko co ty możesz zaoferować potencjalnemu pracodawcy, m.in. ja nim jestem.
bogdani
Przecież nie będziemy strzelać na oślep.
Wykaż się inicjatywą i pokaż się w lepszej strony. Nie szukaj co ktoś ci może zaoferować, tylko co ty możesz zaoferować potencjalnemu pracodawcy, m.in. ja nim jestem.
bogdani
Właśnie określ może ściślej, gdzie dokładnie szukasz pracy w Warszawie. Szczególnie jeśli piszesz na takich forach.
Dla pracodawcy przecież ważne jest, aby pracownik np. nie spóźniał się przez korki co w centrum Warszawy jest ciężkie do uniknięcia
Wiem coś o tym, bo 3 lata się męczyłam dojeżdżając do pracy. Przeprowadziłam się do Bydgoszczy i tutaj w sumie jest tak samo.
Ostatnio szukałam pracy, ale w Bydgoszczy i spotkałam kilka ciekawych ofert na http://pilnie.net/praca,bydgoszcz.html
może znajdziesz też coś dla siebie, ale w Warszawie?
Dla pracodawcy przecież ważne jest, aby pracownik np. nie spóźniał się przez korki co w centrum Warszawy jest ciężkie do uniknięcia
Wiem coś o tym, bo 3 lata się męczyłam dojeżdżając do pracy. Przeprowadziłam się do Bydgoszczy i tutaj w sumie jest tak samo.
Ostatnio szukałam pracy, ale w Bydgoszczy i spotkałam kilka ciekawych ofert na http://pilnie.net/praca,bydgoszcz.html
może znajdziesz też coś dla siebie, ale w Warszawie?
-
- Kontakt:
Wielkie dzięki, Natalios, za wyjaśnienie problemu i dobrą radę. Faktycznie, przyzwyczaiłem się, że dojazd komunikacją miejską mam od siebie bardzo dobry w zasadzie wszędzie, gdzie mi trzeba. Choć sądzę, że w przypadku odległego miejsca pracy po prostu wstawałbym odpowiednio wcześniej. A w planach mam też zmianę lokum, więc poszukałbym wtedy czegoś bliżej pracy. No i też nie porywałbym się z pieśnią na ustach do pracy na drugim końcu Warszawy. Pewną część swego życia na pewno tam spędzę, a bardzo nie lubię marnować czasu.
Tak więc szukam czegoś w okolicach Pragi Płd., Pragi Płn., Śródmieścia, Mokotowa, Żoliborza, Woli i Ochoty i ew. Targówka.
PS bardzo dziękuję za linka . Przyda się do kolejne miejsce do szukania.
Tak więc szukam czegoś w okolicach Pragi Płd., Pragi Płn., Śródmieścia, Mokotowa, Żoliborza, Woli i Ochoty i ew. Targówka.
PS bardzo dziękuję za linka . Przyda się do kolejne miejsce do szukania.
He, no nie ma za co i życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy:)
-
Pytanie do Natalios:
A gdzie w Bydoszcy można podjąć pracę związaną z Labview?
A gdzie w Bydoszcy można podjąć pracę związaną z Labview?