Z okazji tego, że jest to mój pierwszy post na tym forum Witam wszystkich tu obecnych

. Od razu przejdę do sedna sprawy. A może najpierw się pochwalę, że jestem "zielony" w Labview, w każdym razie muszę się czegoś nauczyć. Mój problem - otóż chcę odbierać dane wysyłane uC poprzez rs i obrabiać je w Labview. Sama komunikacja i program od strony uC jest poprawnie zrobiony, sprawdzałem na terminalu i faktycznie odbieram to co trzeba. Tyle tylko, że muszę z tych danych zrobić jeszcze coś dalej, i pomyślałem, że użyję tego programu (Labview). Poniżej przedstawiam, to co do tej pory "nakleciłem" jednak pojawiają się błędy. Dodam, że jak odpalę program to jakoś to chodzi, oczywiście jeszcze nie wiem co odbieram, ale te wyniki odbierane się zmieniają więc chyba coś odbieram

. Gdy daję stop i ponownie chcę uruchomić program wyskakują błędy -1073676294 VISA Read To File in program.vi lub -1073676294 VISA READ in program.vi. Po uruchomieniu narzędzie Measurement & Automation w zakładce porty pojawia się wtedy wykrzyknik przy moim porcie na którym komunikuje sie z uC. Uruchamiam komputer ponownie i nie ma tam ostrzeżenia ale tylko na chwilę po uruchomieniu programu znowu się pojawia:/. Poniżej moje cudeńko. Jak by ktoś miał chwilę na to zerknąć to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
limatorek