Mam do Was prośbę o pomoc. Otóż stworzyłem sobie vi, którego używam w programie głównym dwukrotnie - za każdym razem podpinam inną nazwę pliku do wypisywania danych.
W pętli czasowej, program buduje tablicę z wynikami pomiarów, a następnie wypisuje ją do pliku zewnętrznego. Jak plik jest czysty, uruchamiam labview po raz pierwszy i włączam pomiar to jest ok. Natomiast jak robię kolejny pomiar, to program DOPISUJE dane do poprzedniego pliku. Np. - pierwszy pomiar - 60 wierszy, to drugi pomiar zaczyna się wpisywać od 61 wiersza. Myślałem, że to wina zapisu do pliku, ale dorzuciłem na początek blok Open/Create/Replace z opcją Create or Replace i sprawa wygląda tak samo. Domyślam się więc, że program przetrzymuje w pamięci dane do tej tablicy (w programie np. tablica 1).
Czy istnieje jakaś opcja czyszczenia tablicy przed przejściem do wykonania pętli? Znalazłem na necie coś o property node, ale próby wykorzystania kończyły się fiaskiem. Dołączam mój plik, będę bardzo wdzięczny jak ktoś rzuci okiem

Pozdrawiam!