Pomocy z bloczkami w Labview -aktualizacja 30.12 - godz 14

Jeśli masz coś do powiedzenia w sprawie LabVIEW napisz. Tutaj są tematy, których nie można uściślić do innych działów.
kedar50
Kontakt:

Pomocy z bloczkami w Labview -aktualizacja 30.12 - godz 14

Post autor: kedar50 »

Witam

Nie chce zakładać nowego tematu dlatego edytuje stary.

Dziekuje koledze Kain za pomoc z srednią.

Mam nowe pytanie jak zbudować bloczek zaznaczony na rysunku nr 2 gdy daje change to constans wygląda on tak jak 3.

Mam ktoś może pomoc do bloczka nr 1 ponieważ w moim Labview help dla tego bloczka jest niedostępny. I jakie znaczenie maja te współczyniki podawane do tego bloczka.

Ta czesc programu ma na celu aby na podstawie danych znalesc funkcje aproksymującą te dane.

Z góry dzięki za pomoc
Ostatnio zmieniony 27 sie 2012 13:11 przez kedar50, łącznie zmieniany 5 razy.
Kain
Kontakt:

Re: Pomocy z średnią wartością próbek

Post autor: Kain »

Może tak.
Awatar użytkownika
jogurt_owocowy
Wersja środowiska: LabVIEW 2015

Re: Pomocy z średnią wartością próbek

Post autor: jogurt_owocowy »

Mam nowe pytanie jak zbudować bloczek zaznaczony na rysunku nr 2
Tworzenie klastra:
1. Na panel przeciągnij trzy kontrolki String Control, jedną Cluster i jedną Array Constant 2. Jedną z kontrolek String Control przeciągnij do wnętrza kontrolki Cluster 3. Jedną z kontrolek String Control przeciągnij do wnętrza kontrolki Array Constant 4. Powstałą w punkcie 3 tablicę stringów przeciągnij do wnętrza kontrolki Cluster
5. Ostatnią z kontrolek String Control przeciągnij do wnętrza kontrolki Cluster.
Nie chce zakładać nowego tematu dlatego edytuje stary.
I więcej tak nie rób, bo w ten sposób nie szanujesz pracy Kaina - zastanów się dlaczego. Masz nowe pytanie niezwiązane z poprzednim - zakładaj nowy temat.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ