Witam
Wie ktos moze gdzie znajde liste PDA kompatybilnych z LV ? Bo z materialow NI nic w sumie nie wynika
Interesuja mnie glownie dwa modele (bedzie pracowac z USB DAQ 6009 i RS232):
1. Fujitsu Siemens N560 (XScale, VGA, MS Win 5.0)
2. Acer n311 (ARM9, VGA, MS Win 5.0)
Moze ktos ma jakies doswiadczenia ?
Lista PDA wspolpracujacych z LV ?
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Re: Lista PDA wspolpracujacych z LV ?
Witaj
Wymagania modułu LabVIEW PDA są następujące:
bogdani
Wymagania modułu LabVIEW PDA są następujące:
Więc wg tego jedyna wymaganie to system PocketPC 2003 lub Windows Mobile 5.0.The PDA Module has the following requirements: • A desktop computer with Windows 2000 with Service Pack 4.0 or later or Windows XP. • LabVIEW 8.2 Base, Full, or Professional Edition. • 2.5 GB available disk space. • A PDA device running Pocket PC 2003 or Windows Mobile 5.0. Note The PDA Module no longer supports Palm OS.
bogdani
A która wersja LV i PDA toolkitu ?
Bo to zależy od wersji.
Rumcajs
Bo to zależy od wersji.
Rumcajs
NI nie przetestowal pakietu wiec nigdy nie wiadomo co sie zdarzy. A swoja droga to juz totalne olewanie klienta, bo skoro ja moge zadzwonic do HP czy Fujitsu i pozyczyc model demo (u HP od reki) to co to za problem dla NI ?
Na stronie podawali ze dziala z HP iPAQ, acer n30 itd... podali tez dwa z ktorymi nie dziala. Udalo mi sie dzisiaj znalezc na forum NI usera ktory pracuje na F-S i Acerach wiec jak czegos sie dowiem to napisze tutaj
Co do LV i PDA toolkitu - firma ma wszystkie wersje
PS: szkoda ze PALM os juz nie jest wspierany Nie bylo by problemu.
Na stronie podawali ze dziala z HP iPAQ, acer n30 itd... podali tez dwa z ktorymi nie dziala. Udalo mi sie dzisiaj znalezc na forum NI usera ktory pracuje na F-S i Acerach wiec jak czegos sie dowiem to napisze tutaj
Co do LV i PDA toolkitu - firma ma wszystkie wersje
PS: szkoda ze PALM os juz nie jest wspierany Nie bylo by problemu.