otwieranie i zamykanie podprogramu

Jeśli masz coś do powiedzenia w sprawie LabVIEW napisz. Tutaj są tematy, których nie można uściślić do innych działów.
Awatar użytkownika
fenix

otwieranie i zamykanie podprogramu

Post autor: fenix »

witam wszystkich
ja z prosba o pomoc. moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi bo to jest dla mnie dziwne.

troszke to zagmatwane wiec sprobuje opisac to w mozliwie jasny sposob. mam problem z uruchamianiem podprogramu ale tylko w jednym przypadku, a wiec ...

uruchamiam podprogram..., jezeli nastepnie zwine go do paska i bede chcial uruchomic go ponownie przyciskiem "Uruchom podprogram" (bo np. nie zauwazylem ze jest zwiniety) to po rozwinieciu go i zamknieciu za pomoca "X" (zamknij - w prawym gornym rogu) juz nie mam mozliwosci jego uruchomienia. Mozna go zamknac tylko przycieskiem OK, wtedy sie uruchamia ale jezeli pozniej zamkne z "X" to i tak juz nie mam mozliwosci jego uruchomienia.

dlaczego tak sie dzieje? wie moze ktos? co zrobic aby ten blad zlikwidowac? pomozcie bo ja jestem w tym momencie bezradny

moj diagram przedstawiam w zalaczniku.
dziekuje za pomoc
Awatar użytkownika
fenix

Re: otwieranie i zamykanie podprogramu

Post autor: fenix »

udalo mi sie jakos to poprawic chociaz odkrylem to przez przypadek, chyba po napisaniu tu na forum dostalem weny. mam tylko male pytanie, czy taka struktura jest poprawna pod wzgledem dzialania programu, mozna tak zamykac referencje ?
ODPOWIEDZ