Opis programu: Program posiada dwie tablice clastró - jedna z danymi uczniów , druga z ich ocenami. Program powinien pozwalać na wprowadzenie, bądź usunięcie rekordów. Szukanie lub przechodzenie pomiędzy rekordami.
Specyfikacja problemu: W "Case-ie" 1 i 3 struktury "Event" chodzi o odczytywanie i zapisywanie ocen, które użytkownik może na bieżąco wprowadzać do programu. Oceny są wbudowywane do "tablicy ocen" pod tym samym indeksie co wyświetlany użytkownik (dla czytelności użytkownika, czyje oceny wprowadza) - i tu się pojawia problem - użyta do tego funkcja "Replace Array Subset" zdaje się nie działać - po zapisaniu tablicy ocen np. pod indeksem 1 dalej wyświetla się pusta tablica.. Nie wiem jak obejść/rozwiązać ten problem (oczywiście próbowałem ale nic nie działa)
Oczywiście mam świadomość że czytanie tego monologu nikomu nie naświetli sprawy dlatego dołączam plik projektu w wersji 2013 (jeśli potrzeba w innej wersji to piszcie).
Ponieważ jestem świeży w lab view mam prośbę - jeśli ktoś przejrzy projekt i zauważy jakieś błędy które spowalniają wydajność programu itp. to proszę napiszcie. Chętnie przyjmę każdą radę/naganę