[PLUG] Spotkanie ?!?
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
[PLUG] Spotkanie ?!?
Witam
Panel dyskusyjny - jestem jak najbardziej za.
Co do projektów i pracy zdalnej, to powiem, że właśnie do tego się dąży, również w VERITECH - system zarządzania projektami, zarządzanie kodami źródłowymi, itd. - wszystko dostępne przez sieć. Doświadczenia zdobyte, każdy musi sam chcieć.
Co do zarażania firm LV, to ja pracowałem w kilku firmach i w każdej dążyłem do tego żeby LV było wykorzystywane. Jak to zostało do dziś, to nie będę się rozpisywał, może w czasie dyskusji opowiem, to się pośmiejecie
Może byśmy ustalili jakąś datę ?
Moja propozycja 25.10.2008
bogdani
Panel dyskusyjny - jestem jak najbardziej za.
Co do projektów i pracy zdalnej, to powiem, że właśnie do tego się dąży, również w VERITECH - system zarządzania projektami, zarządzanie kodami źródłowymi, itd. - wszystko dostępne przez sieć. Doświadczenia zdobyte, każdy musi sam chcieć.
Co do zarażania firm LV, to ja pracowałem w kilku firmach i w każdej dążyłem do tego żeby LV było wykorzystywane. Jak to zostało do dziś, to nie będę się rozpisywał, może w czasie dyskusji opowiem, to się pośmiejecie
Może byśmy ustalili jakąś datę ?
Moja propozycja 25.10.2008
bogdani
- bartus
- Wersja środowiska: LabVIEW 2009
[PLUG] Spotkanie ?!?
mi jak najbardziej pasuje ta data najpewniej juz zamkne sprawe z uczelnia wiec bede mial kupe wolnego czasu ;)
Jest pare rzeczy dla których warto zyc - TO,UE i nie zmienia sie nic
- wino
- Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
Re: [PLUG] Spotkanie ?!?
a może zrobimy ankietę, żeby się każdy mógł wypowiedzieć.
Podamy dwa terminy 25.10, tydzień wcześniej 18.10 i "inny", każdy kto będzie chciał się wypowie, przekminimy wyniki i bogdani zarezerwuje lokal.
A właśnie mamy jakąś miejscówę na spotkanie?
pzdr
Podamy dwa terminy 25.10, tydzień wcześniej 18.10 i "inny", każdy kto będzie chciał się wypowie, przekminimy wyniki i bogdani zarezerwuje lokal.
A właśnie mamy jakąś miejscówę na spotkanie?
pzdr
- ky3orr
- Wersja środowiska: LabVIEW 8.6
- Kontakt:
[PLUG] Spotkanie ?!?
oba terminy jak dla mnie sa ok.
jednak byloby bardzo optymalnie gdybysmy tak powiedzmy w tydzien ustalili go na pewno, gdyz sluzbowo-prywatne sprawy wymagaja wiedzy ktory to termin.
jesli mam byc precyzyjny to niech bedzie 18. po co czekac dluzej
jednak byloby bardzo optymalnie gdybysmy tak powiedzmy w tydzien ustalili go na pewno, gdyz sluzbowo-prywatne sprawy wymagaja wiedzy ktory to termin.
jesli mam byc precyzyjny to niech bedzie 18. po co czekac dluzej
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2008 08:12 przez ky3orr, łącznie zmieniany 1 raz.
[PLUG] Spotkanie ?!?
Zgadzam sie, 18 pazdziernika to dobry termin.
- pazuzu
- Wersja środowiska: LabVIEW 8.0
[PLUG] Spotkanie ?!?
Witam
Jeżeli liczba miejsc nie jest mocno ograniczona i moja obecność nikomu by nie przeszkadzała to ja bardzo chętnie bym się wybrał na takie spotkanie.
Jeżeli chodzi o salę to mogę się zapytać czy nie można by czegoś zorganizować na Politechnice. Może by jakąś salę do celów naukowych udostępnili:)
Pozdrawiam
pazuzu
Jeżeli liczba miejsc nie jest mocno ograniczona i moja obecność nikomu by nie przeszkadzała to ja bardzo chętnie bym się wybrał na takie spotkanie.
Jeżeli chodzi o salę to mogę się zapytać czy nie można by czegoś zorganizować na Politechnice. Może by jakąś salę do celów naukowych udostępnili:)
Pozdrawiam
pazuzu
Natural Born Philosopher !
-
- Administrator
- Kontakt:
[PLUG] Spotkanie ?!?
No proszę, kolega wykazuje się własną inicjatywą.
To mnie się podoba. Już rozmawiam na temat sali (tzn. zacząłem rozmawiać), jeszcze muszę się z najwyższymi spotkać.
bogdani
To mnie się podoba. Już rozmawiam na temat sali (tzn. zacząłem rozmawiać), jeszcze muszę się z najwyższymi spotkać.
bogdani
- pazuzu
- Wersja środowiska: LabVIEW 8.0
[PLUG] Spotkanie ?!?
Jeżeli chodzi o 3-setke na górniczym to myślę że wystarczyło by pogadać z Panem Edwardem zza Tablicy
Tak sobie myślę iż do współpracy mógłbym dr. Skórkowskiego zwerbować, na pewno by coś pomógł załatwić.
Pozdrawiam
pazuzu
Tak sobie myślę iż do współpracy mógłbym dr. Skórkowskiego zwerbować, na pewno by coś pomógł załatwić.
Pozdrawiam
pazuzu
Natural Born Philosopher !
- ky3orr
- Wersja środowiska: LabVIEW 8.6
- Kontakt:
[PLUG] Spotkanie ?!?
skoro tak to pewnie i na PeWóeR dałoby rade załątwić loqm na podobne eventy
-
- Administrator
- Kontakt:
[PLUG] Spotkanie ?!?
Powiem, jak ślepy koń na wielkiej pardubickiej: nie widzę przeszkód.
Załatwiasz lokum, ludzi i można robić prezentację.
bogdani
Załatwiasz lokum, ludzi i można robić prezentację.
bogdani