Tak się chciałem pochwalić co nam wyszło :lol: i troszkę połechtać moją ludzką potrzebę bycia docenianym.
http://www.utrzymanieruchu.pl/diagnosty ... 4?art=1177
Tylko proszę szanowne grono nie zjechajcie mnie za to z góry na dół.
POZDRAWIAM
Mój pierwszy poważny projekcik.
POZDRAWIAM niemy
W życiu trzeba mieć albo wiedzę albo znajomości...Ja tego drugiego nie mam więc ćwiczę i zdobywam to pierwsze
W życiu trzeba mieć albo wiedzę albo znajomości...Ja tego drugiego nie mam więc ćwiczę i zdobywam to pierwsze
Gratulacje, kawał dobrej roboty.
NI Poland ma dział w którym przedstawia rozwiązania klientów wykorzystujące LabVIEW. Warto to tam również zgłosić. Myślę, że będą zainteresowani
NI Poland ma dział w którym przedstawia rozwiązania klientów wykorzystujące LabVIEW. Warto to tam również zgłosić. Myślę, że będą zainteresowani
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
W naszym serwisie również prezentujemy rozwiązania zrealizowanie w LabVIEW. Bardzo chętnie zamieszczę opis
bogdani
bogdani
Jak sie robi takie tlo do panelu jak kolega na rys nr 2 ??
Dzieki za odpowiedz
Dzieki za odpowiedz
- wino
- Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
Re: Mój pierwszy poważny projekcik.
no ten jest coś takiego jak paleta dekoracji i tam są takie elementy jak trójkąty i kwadraty.
poza tym Edit-> Import To Clipboard i możesz sobie zaimportować na panel gify jpg i co tam jeszcze znajdziesz.
poza tym Edit-> Import To Clipboard i możesz sobie zaimportować na panel gify jpg i co tam jeszcze znajdziesz.