Dziś Dzień Programisty
Dziś Dzień Programisty
Wszystkiego najlepszego !!!
-
- Wersja środowiska: LabVIEW 2009
Re: Dziś Dzień Programisty
Ja właśnie w tej sprawie. Piszę program w LabVIEW (na zaliczenie), który ma składać rzyczenia z okazji rużnych świąt. Nie wiem dlaczego dziwnie mi działa. Czy morze mi ktoś pomuc? Sprawa jest dość pilna bo termin zaliczenia minoł tydzień temu. Diagram ponirzej. Z gury dziękuję.Mikrobi pisze:A Tobie Dwa Razy Tyle !
8)
- wino
- Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
sorry możesz go zapisać w starszej wersji na przykład w 7.1.vugie pisze:Piszę program w LabVIEW
- jogurt_owocowy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Przede wszystkim uporządkuj diagram.
Do obsługi poszczególnych świąt użyj while+event, a do przekazywania informacji o imieninach w kolejnych dniach polecam Functional Global :!:
Do obsługi poszczególnych świąt użyj while+event, a do przekazywania informacji o imieninach w kolejnych dniach polecam Functional Global :!:
-
ok, w starszej wersji to będzie jakoś tak:wino pisze:sorry możesz go zapisać w starszej wersji na przykład w 7.1.vugie pisze:Piszę program w LabVIEW
- bartus
heh widac ktos nie bardzo rozumie idee dzialania Functional Globalijogurt_owocowy pisze: a do przekazywania informacji o imieninach w kolejnych dniach polecam Functional Global :!:
przeciez to oczywiste, ze one bedzie przechowywala informacje nie o swietach w kolejnych dniach, ale o swietach, ktore sie juz odbyly
Pentle, pentle tajmowanom sobie zawies, zaloz znaczysie.