Zastanawiam się nad sposobem konstrukcji serwera pomiarowego. Chciałem się dowiedzieć jak najlepiej rozwiązac sterowanie takiego serwera, chodzi mi o to, aby podczas pracy reagował on na przyciski zakończ, resetuj i żeby generalnie wszystko było w nim "poukładane". Serwer powinien chodzić ciągle i co pewien czas czytać w dołączonej bazie danych w celu pobrania ewentualnych żądań pomiaru, wykonywać te pomiary, następnie zwracać wyniki do bazy i ponownie czekać zadany czas na przeszukanie bazy w celu pobrania żądań pomiaru. Stworzyłem już SubVi odpowiedzialne za logowanie do bazy danych, czytanie żądań pomiaru do kolejki, a także część mierzącą i zwracającą wynik, teraz potrzebuję jakoś logicznie to połączyć. Chciałem uniknąć sytuacji gdy urządzenia (multimetr lub generator) podczas pomiaru zawieszają się i nie mogę zatrzymać ew. zresetować mojego serwera. Może ktoś ma jakąś przykładową aplikację działającą w podobny sposób lub mógłby udzielić mi porad jak się do tego zabrać. Korzystam z LV7.1 więc jest dość spory wachlarz możliwości

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
Grzesiek