budowa programu w labview

Jeśli masz coś do powiedzenia w sprawie LabVIEW napisz. Tutaj są tematy, których nie można uściślić do innych działów.
karol88
Wersja środowiska: LabVIEW 2009

Post autor: karol88 »

elo elo, wiecie o co moze chodzic czlowiekowi ktory dal mi takie oto zadanie( w zalaczniku )
sorry ze zasmiecam forum takimi rzeczami ale nie wiem o co tu chodzi, moj niby koordynator od labview pojechal na urlop i zostawil mi tylko takiego taska, jesli jest bez sensu tu to pisac to prosze o natychmiastowe usuniecie tego watku
Załączniki
task.png
bogdani
Administrator
Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Kontakt:

Post autor: bogdani »

Witaj

Mam jedną, uwagę co do załączonego obrazka, interesująca nas treść zajmuje tylko 40% załączonego zrzutu. Nawet w Paincie można wyciąć fragment z obrazka.

Co do zawartości, to
- pierwszy myślnik to nie wiem, co autor miał na myśli, pewnie jakies rozważania na temat komunikacji w programie...
- drugi myślnik - opracować strukturę pliku TDMS, tak aby możliwe było zapisywanie danych w odpowiednich grupach wraz z dodatkowymi informacjami,
- trzeci myślnik - opracować strukturę/architekturę programu klient/serwer od odbierania danych i zapisywania ich do pliku, przy czym należy zwrócić uwagę, że źródeł danych jest wiele.

oooo i szklana kula mi wysiadła, no to więcej nie pomogę :-)

bogdani
Ktoś ci pomógł na forum? Podziękuj dając pochwałę.

Obrazek Obrazek Obrazek
karol88
Wersja środowiska: LabVIEW 2009

Post autor: karol88 »

dzieki, to i tak juz wiecej mi mowi :)
ODPOWIEDZ