Programista LabVIEW - Kraków
-
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Firma Veritech będąca certyfikowanym partnerem National Instruments poszukuje kandydatów na stanowisko: Programisty LabVIEW.
Zakres obowiązków:
● Tworzenie dokumentacji projektowej
● Tworzenie oprogramowania w środowisku LabVIEW na różne platformy systemowe: Windows, Real Time, FPGA
● Rozwiązywanie problemów związanych z oprogramowaniem, pomiarami i testami
Wymagania:
● Wykształcenie techniczne – preferowane kierunki: automatyka, robotyka, informatyka, elektronika, fizyka, matematyka lub pokrewne.
● Doświadczenie w tworzeniu komercyjnych aplikacji w środowisku LabVIEW w wersji co najmniej 8.0
● Dobra znajomość pakietu biurowego MS Office, w celu sprawne tworzenia dokumentacji
● Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację i czytanie dokumentacji technicznych
Dodatkowe atuty:
● Doświadczenie w tworzeniu systemów pomiarowych
● Doświadczenie w użytkowaniu sprzętu National Instruments
● Inne języki programowania
● Doświadczenie w komunikacji i użytkowaniu baz danych – znajomość różnych systemów bazodanowych
● Znajomość technik programowania obiektowego
● Jeden z certyfikatów firmy National Instruments (CLAD, CLD)
Oferujemy:
● Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
● Udział w wielu ciekawych projektach obejmujących różne dziedziny nauki
● Dostęp do wielu nowoczesnych technologii
● Możliwość rozwoju zawodowego
● Miejsce pracy Kraków
● Czas pracy: pełny etat
Osoby zainteresowane proszone są o przesyłanie CV wraz z opisem swojego doświadczenia (w szczególności w LabVIEW) na adres cv [at] veritech . pl
Zakres obowiązków:
● Tworzenie dokumentacji projektowej
● Tworzenie oprogramowania w środowisku LabVIEW na różne platformy systemowe: Windows, Real Time, FPGA
● Rozwiązywanie problemów związanych z oprogramowaniem, pomiarami i testami
Wymagania:
● Wykształcenie techniczne – preferowane kierunki: automatyka, robotyka, informatyka, elektronika, fizyka, matematyka lub pokrewne.
● Doświadczenie w tworzeniu komercyjnych aplikacji w środowisku LabVIEW w wersji co najmniej 8.0
● Dobra znajomość pakietu biurowego MS Office, w celu sprawne tworzenia dokumentacji
● Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację i czytanie dokumentacji technicznych
Dodatkowe atuty:
● Doświadczenie w tworzeniu systemów pomiarowych
● Doświadczenie w użytkowaniu sprzętu National Instruments
● Inne języki programowania
● Doświadczenie w komunikacji i użytkowaniu baz danych – znajomość różnych systemów bazodanowych
● Znajomość technik programowania obiektowego
● Jeden z certyfikatów firmy National Instruments (CLAD, CLD)
Oferujemy:
● Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
● Udział w wielu ciekawych projektach obejmujących różne dziedziny nauki
● Dostęp do wielu nowoczesnych technologii
● Możliwość rozwoju zawodowego
● Miejsce pracy Kraków
● Czas pracy: pełny etat
Osoby zainteresowane proszone są o przesyłanie CV wraz z opisem swojego doświadczenia (w szczególności w LabVIEW) na adres cv [at] veritech . pl
ile jest miejsc ?
teraz jest ogłoszenie ale czy w przyszłości ( powiedzmy 6 miesięcy ) planujecie zatrudnienie dodatkowych programistów ?
Pozdro
Pozdro
-
- Administrator
- Kontakt:
Przyjęliśmy teraz jedną osobę i jak się sprawdzi z to z nami zostanie.
Myślę jednak, że to nie wystarczy, więc rekrutacja jeszcze nie zakończona.
Niekoniecznie musi ty obyć pełny etat, może być to również 3 lub 4 dni w tygodniu jak ktoś jeszcze studiuje. Może to być inny stosunek o pracę przy konkretnych projektach.
Co do doświadczenia, to muszę stwierdzić, że niestety nie idzie ono w parze z jakością, więc jak ktoś dobrze pisze w LabVIEW a nie ma doświadczenia, to u nas może je zdobyć
Myślę jednak, że to nie wystarczy, więc rekrutacja jeszcze nie zakończona.
Niekoniecznie musi ty obyć pełny etat, może być to również 3 lub 4 dni w tygodniu jak ktoś jeszcze studiuje. Może to być inny stosunek o pracę przy konkretnych projektach.
Co do doświadczenia, to muszę stwierdzić, że niestety nie idzie ono w parze z jakością, więc jak ktoś dobrze pisze w LabVIEW a nie ma doświadczenia, to u nas może je zdobyć
czyli wystarczy znajomość labview , jak ktoś się sam nauczył , a doświadczenie w projektach komercyjnych nie jest koniecznie wymagane ?
Ja jestem absolwentem automatyki na AGH'u, niedawno się obroniłem i szukam właśnie pracy . Także raczej pełny etat lub staż jak coś
Będąc na studiach to raczej ciężko było zdobyć doświadczenie jakiego oczekujecie , tak mi się wydaje.
Ja jestem absolwentem automatyki na AGH'u, niedawno się obroniłem i szukam właśnie pracy . Także raczej pełny etat lub staż jak coś
Będąc na studiach to raczej ciężko było zdobyć doświadczenie jakiego oczekujecie , tak mi się wydaje.
Re: Programista LabVIEW - Kraków
czyli jak z każdym językiem programowaniabogdani pisze:
Tazz, Proszę cię edytuj posty, a nie pisze jeden pod drugim.
-
- Administrator
- Kontakt:
Niekoniecznie, niektórzy współpracują z nami i jeszcze studiująTazz pisze: Będąc na studiach to raczej ciężko było zdobyć doświadczenie jakiego oczekujecie , tak mi się wydaje.
A czy firma umożliwia odbycie praktyk studentom? Jestem na 4 roku na Fizyce komputerowej AGH, swoją pracę inżynierską piszę właśnie w Labview
-
- Administrator
- Kontakt:
Witaj piotrrek,
Spokojnie można składać podania o praktyki również.
Przyślij CV oraz informacje, kiedy jest planowany termin odbycia praktyki.
Pozdrawiam
Bogdan Iwiński
Spokojnie można składać podania o praktyki również.
Przyślij CV oraz informacje, kiedy jest planowany termin odbycia praktyki.
Pozdrawiam
Bogdan Iwiński
- Nowszy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2011
- Kontakt:
piotrrek - jak się nie uda w Veritechu, można tez próbować w samym National Instruments: http://digital.ni.com/worldwide/poland. ... C4005589EE
Pozdrawiam, Maciek Antonik
Edu4Industry
Edu4Industry
Ok. Dzięki za info. Ogarnę się z pracą inżynierską i napewno wyśle CV
Szkoda, że nie bliżej mnie jest miejsce pracy.
A może znacie coś w okolicach Rzeszowa firmę, która potrzebuje programistów LabVIEW ??
A może znacie coś w okolicach Rzeszowa firmę, która potrzebuje programistów LabVIEW ??
-
- Administrator
- Kontakt:
Firma się rozwija i ponownie poszukujemy pracowników, dlatego też pozwalam sobie na odświeżenie oferty.
Czy istnieje możliwość współpracy zdalnej?
-
- Administrator
- Kontakt:
Ciężko to widzę jako praca zdalna.
Nie każdy się nadaje, nie każdy dobrze pracuje, jak nikt go nie pilnuje.
Nie każdy się nadaje, nie każdy dobrze pracuje, jak nikt go nie pilnuje.