bezpłatne szkolenie labview- problem
Czy też wam przerwało połączenie?
Re: bezpłatne szkolenie labview- problem
też i co lepsze nie da się zalogować. Daje, że okres licencji wygasł
ktoś coś już wie;/?
ktoś coś już wie;/?
Może po przerwie (czyli po 15:45) coś ruszy.You cannot access this meeting because your account license has been exceeded or has an invalid expiration date.
Jak nie ruszy to ja proponuje organizatorom na pocieszenie dla każdego słuchacza chociaż po USB-TC01 .
CLAD
"Szanowni Państwo
Niestety, okazuje się że jest jakiś problem techniczny w systemie Adobe Connect, z którego korzystamy na potrzeby szkolenia. W tej chwili próbujemy go rozwiązać, ale nic nie wskazuje na to żebyśmy mogli go rozwiązać w krótkim czasie. W ciągu 2 dni wyślemy Państwu informację na temat możliwości kontynuowania szkolenia. Bardzo przepraszam za niedogodności. "
informacja z mojego e-maila.
Pozdrawiam.
Niestety, okazuje się że jest jakiś problem techniczny w systemie Adobe Connect, z którego korzystamy na potrzeby szkolenia. W tej chwili próbujemy go rozwiązać, ale nic nie wskazuje na to żebyśmy mogli go rozwiązać w krótkim czasie. W ciągu 2 dni wyślemy Państwu informację na temat możliwości kontynuowania szkolenia. Bardzo przepraszam za niedogodności. "
informacja z mojego e-maila.
Pozdrawiam.
ok, czyli spokój nas tylko uratuje. Dzięki za info.
Mam tylko nadzieję że następny termin też wszystkim będzie pasował ;/.
- Nowszy
- Wersja środowiska: LabVIEW 2011
- Kontakt:
Tak. niestety Adobe nie dał rady poradzić sobie z taką liczbą chętnych. Postaramy się zorganizować więcej niż jeden termin zastępczy po Polsku. Dam znać jak będziemy wiedzieć coś więcej.
Bardzo przepraszam za problemy. Czy przynajmniej pierwsze pół godziny było przydatne? :>
Bardzo przepraszam za problemy. Czy przynajmniej pierwsze pół godziny było przydatne? :>
Pozdrawiam, Maciek Antonik
Edu4Industry
Edu4Industry
Bardzo fajne szkolenie i dobrze zoorganizowane oprócz tej małej wpadki ;). Mi szczególnie przypadło do gustu możliwość aktywnego udziału w szkoleniu. I taka jedna moja mała uwaga można by było popracować nad jakością głosu prowadzącego. Pozdrawiam.
- Nowszy
- Kontakt:
Jakością w znaczeniu dźwięku czy sposobu mówienia? Bo jeśli chodzi o sam dźwięk to i tak było dużo lepiej niż przy pierwszych próbach
Edu4Industry
Edu4Industry
Sposób mówienia jak najbardziej okey ;) tylko właśnie ten dźwięk.
Świetny pomysł z tym szkoleniem online. Minuty do awarii oczywiście przydatne i wszystko ładnie omówione.
Również podobała mi się ta interakcja z pytaniami quizowymi.
Co do dźwięku to sposób mówienia prowadzącego bez zarzutu.
Natomiast momentami w przekazie były chwilowe przerwy. Przynajmniej u mnie tak raz na parę minut wycięło jedno, dwa słowa.
Czekam z niecierpliwością na kontynuację. Mam nadzieje, że też będzie to poniedziałek .
Zastanawiam się czy werbować do szkolenia kolejnych znajomych skoro piszesz, że Adobe nie dało rady z tyloma użytkownikami?
Również podobała mi się ta interakcja z pytaniami quizowymi.
Co do dźwięku to sposób mówienia prowadzącego bez zarzutu.
Natomiast momentami w przekazie były chwilowe przerwy. Przynajmniej u mnie tak raz na parę minut wycięło jedno, dwa słowa.
Czekam z niecierpliwością na kontynuację. Mam nadzieje, że też będzie to poniedziałek .
Zastanawiam się czy werbować do szkolenia kolejnych znajomych skoro piszesz, że Adobe nie dało rady z tyloma użytkownikami?
Ostatnio zmieniony 13 gru 2010 16:45 przez uniseb, łącznie zmieniany 1 raz.
CLAD
podpisuję się pod wszystkim co koledzy wyżej napisali:)
Szkolenie do awarii bardzo fajne:) i na 100% chce brać udział w podobnych inicjatywach!
Szkolenie do awarii bardzo fajne:) i na 100% chce brać udział w podobnych inicjatywach!
- Nowszy
- Kontakt:
Jak na chwilę obecną będą 2 dodatkowe szkolenia jeszcze przed świętami: poniedziałek i środa w tych samych godzinach. Jutro po południu będzie oficjalny email i info na stronie, więc na razie to wstępny pomysł. Czekam na wszelkie sugestie.
Edu4Industry
Edu4Industry
- Nowszy
- Kontakt:
Witam ponownie
Mamy już nowe terminy, wszystko na stronie ni:
http://digital.ni.com/worldwide/poland. ... =166440_pl
Mamy już nowe terminy, wszystko na stronie ni:
http://digital.ni.com/worldwide/poland. ... =166440_pl