Okreslanie dlugosci wierszy w stringach

Jeśli masz coś do powiedzenia w sprawie LabVIEW napisz. Tutaj są tematy, których nie można uściślić do innych działów.
CHRISTOPCHER

Okreslanie dlugosci wierszy w stringach

Post autor: CHRISTOPCHER »

Witam

Mam programik (ponizej) ktory zapisuje generowane przebiegi do pliku, jednak mimo ze czas zapisywania jest za kazdym razem rozny to dane sa zapasiywane w wierszach tej samej dlugosci i to w kilkunastu zaleznie od czasu trwania operacji zapisywania, natomiast ja oczekuje ze podczas gdy zalanczam czesc diagramu ktora zapisuje w petli true, dane beda zapisywane ciagle do tych samych dwoch wierszy natomiast po wylonczeniu i kolejnym zalaczeniu dane beda zapisywane do kolejnych wierszy. Bardzo bym prosil o konstruktywne wskazowki ktore pomoga mi rozwiazac ten problem, ja nie stety jak narazie nie wymyslilem nic sensownego.
Pozdrawiam

Christopcher
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007 04:57 przez CHRISTOPCHER, łącznie zmieniany 2 razy.
mkachel

Re: Okreslanie dlugosci wierszy w stringach

Post autor: mkachel »

Witam,

Lepiej posprzątaj diagram, zanim sie obudza:))
A jak chcesz wiedziec dlaczego sie tak dzieje podejrzyj sobie stinga, ktory wychodzi z bloczka "Array to Spreadsheet..".

pozdrawiam,
mkachel

Tak na marginesie to lekko mowiac pytanie sformułowałes bardzo niejasno.. bardzo
never trust a naked bus driver
ODPOWIEDZ