jeśli chcesz zrobić tak, że po 10-ciu iteracjach ma rozpocząć od nowa to zrób tak:
http://www.labview.pl/viewtopic.php?f=9 ... fifo#p7802
Przykład idealnie pasuje dla Ciebie ;)
A co do trzeciej kwestii... po co Ci w osi Y czas rzeczywisty? I czemu w osi Y?
Jeśli chcesz zrobić zrobić to, tak jak stwierdziłeś: idealnie, to zrób tak:Konwersja sygnału
Re: Konwersja sygnału
Działa perfekt, dzięki bardzo, jak widzę, jak odpisujesz na moje posty to stwierdzam, że chyba będę musiał się jakoś odwdzięczyć:)
Co do czasu rzeczywistego, to słuszna uwaga potrzebuje go w osi X:) Potrzebuje go dlatego, że w momencie jak mam odczyt analogowy to chcę zrobić oscyloskop. Odczyt ok, pomiary wporzo, ale oscyloskop bez osi czasu rzeczywistego, to chyba się tak nie da. Dlatego chcę jakoś zrobić, żeby w osi X (jak słusznie zauważyłeś) był odczyt czasu rzewistego. Pozdro
Co do czasu rzeczywistego, to słuszna uwaga potrzebuje go w osi X:) Potrzebuje go dlatego, że w momencie jak mam odczyt analogowy to chcę zrobić oscyloskop. Odczyt ok, pomiary wporzo, ale oscyloskop bez osi czasu rzeczywistego, to chyba się tak nie da. Dlatego chcę jakoś zrobić, żeby w osi X (jak słusznie zauważyłeś) był odczyt czasu rzewistego. Pozdro
Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno jak umrzesz <J.Tuwim>