Proszę o pomoc, dot. Event Structure

Jeśli masz coś do powiedzenia w sprawie LabVIEW napisz. Tutaj są tematy, których nie można uściślić do innych działów.
Gość

Proszę o pomoc, dot. Event Structure

Post autor: Gość »

Proszę o kilka zdań na temat event structure,która została użyta w programie zawartym poniżej. Proszę o pilną pomoc. Ważne.
Awatar użytkownika
Mikrobi
Wersja środowiska: LabVIEW 2017

Re: Proszę o pomoc, dot. Event Structure

Post autor: Mikrobi »

Ag4 pisze:Proszę o kilka zdań na temat event structure,która została użyta w programie zawartym poniżej. Proszę o pilną pomoc. Ważne.
Struktura jest wykorzystana niewłaściwie (np. zdarzenie Timeout jest niepotrzebne)
Diagram do poprawki, struktura programu do przemyślenia.

:o chyba się starzeję...

Poniżej szybka przeróbka.
Przycisk dla odczytania nowego pliku, usuniety event Timeout, i korekta diagramu.
pozdrawiam
Mikrobi

LabVIEW Champion, CLD, CPI
Gość

Proszę jeszcze raz o pomoc, potrzebuję opisu tego programu, żeby "wkleić/użyć " do sprawozdania na jutro :(. Potrzebuję opis tego programu, co robi i dlaczeto tak a nie inaczej. W mojej wersji mialam wszystko opisane z wyjątkiem w/w struktury. Plis pomożcie, a życie mi uratujecie. Dzięki za pomoc Mikrobi.
Awatar użytkownika
Mikrobi
Wersja środowiska: LabVIEW 2017

Post autor: Mikrobi »

ag4 pisze:Proszę jeszcze raz o pomoc, potrzebuję opisu tego programu, żeby "wkleić/użyć " do sprawozdania na jutro :(. Potrzebuję opis tego programu, co robi i dlaczeto tak a nie inaczej. W mojej wersji mialam wszystko opisane z wyjątkiem w/w struktury. Plis pomożcie, a życie mi uratujecie. Dzięki za pomoc Mikrobi.
Proponuję User Manual: C:Program FilesNational InstrumentsLabVIEW 7.1manualslvuser.pdf
rozdział "Event-Driven Programming", strona 147 i następne.
Co to za sprawozdanie, jaki przedmiot?
pozdrawiam
Mikrobi

LabVIEW Champion, CLD, CPI
Gość

Przedmiot, który się nazywa: praca przejściowa (przygotowanie do pisania mgr). Dzięki za pomoc. O to właśnie chodziło, gorąco pozdrawiam.
ODPOWIEDZ