Proszę o pomoc, dot. Event Structure
Proszę o pomoc, dot. Event Structure
Proszę o kilka zdań na temat event structure,która została użyta w programie zawartym poniżej. Proszę o pilną pomoc. Ważne.
Re: Proszę o pomoc, dot. Event Structure
Struktura jest wykorzystana niewłaściwie (np. zdarzenie Timeout jest niepotrzebne)Ag4 pisze:Proszę o kilka zdań na temat event structure,która została użyta w programie zawartym poniżej. Proszę o pilną pomoc. Ważne.
Diagram do poprawki, struktura programu do przemyślenia.
:o chyba się starzeję...
Poniżej szybka przeróbka.
Przycisk dla odczytania nowego pliku, usuniety event Timeout, i korekta diagramu.
Proszę jeszcze raz o pomoc, potrzebuję opisu tego programu, żeby "wkleić/użyć " do sprawozdania na jutro
. Potrzebuję opis tego programu, co robi i dlaczeto tak a nie inaczej. W mojej wersji mialam wszystko opisane z wyjątkiem w/w struktury. Plis pomożcie, a życie mi uratujecie. Dzięki za pomoc Mikrobi.

Proponuję User Manual: C:Program FilesNational InstrumentsLabVIEW 7.1manualslvuser.pdfag4 pisze:Proszę jeszcze raz o pomoc, potrzebuję opisu tego programu, żeby "wkleić/użyć " do sprawozdania na jutro. Potrzebuję opis tego programu, co robi i dlaczeto tak a nie inaczej. W mojej wersji mialam wszystko opisane z wyjątkiem w/w struktury. Plis pomożcie, a życie mi uratujecie. Dzięki za pomoc Mikrobi.
rozdział "Event-Driven Programming", strona 147 i następne.
Co to za sprawozdanie, jaki przedmiot?
Przedmiot, który się nazywa: praca przejściowa (przygotowanie do pisania mgr). Dzięki za pomoc. O to właśnie chodziło, gorąco pozdrawiam.