cvi exe ??

Jeśli masz problem z LabWindows napisz, postaramy się pomóc.
redgora
Posty: 1
Rejestracja: 21 lip 2004 00:00

cvi exe ??

Post autor: redgora » 21 lip 2004 12:59

witam .
Mam pytanie , jak zrobic plik exe w labWindows aby program dzialal na komputerze bez zainstalowanego cvi.

dzieki za pomoc.
pozdrawiam

Gość
Posty: 656
Rejestracja: 10 lis 2003 00:00

Re: cvi exe ??

Post autor: Gość » 24 kwie 2006 21:28

W mojej wersji jest na pasku BUILD>DISTRIBUTION. Najpierw wybierasz EDIT a po ustwieniu wszystkiego BUILD.
Pozdro.

emper
Posty: 11
Rejestracja: 22 lut 2008 11:57
Kontakt:

Re: cvi exe ??

Post autor: emper » 02 mar 2008 22:09

To nie wystarczy. Na kompie musi też być runtime enviroment. Najproście po kliknięciu w bild znaleźc zakładkę Installer i zrobić installera. Wtedy powinno zadziałać!

ODPOWIEDZ