PtByPt

Jeśli masz problem z LabWindows napisz, postaramy się pomóc.
emper
Posty: 11
Rejestracja: 22 lut 2008 11:57
Kontakt:

PtByPt

Post autor: emper » 02 mar 2008 21:46

Proszę niech mnie ktoś oświeci, bo nie mogę żadnego przykładu użycia bloczków znaleźć. Dlaczego to nie działa? To znaczy, dlaczego ciągle mam stan wysoki !

Awatar użytkownika
jogurt_owocowy
Posty: 1316
Rejestracja: 30 lis 2004 00:00
Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Lokalizacja: Kraków
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Re: PtByPt

Post autor: jogurt_owocowy » 02 mar 2008 22:41

Cała tajemnica tkwi we wzorku z helpa:

[img]http://www.labview.pl/uploads/veir/Squa ... PtByPt.gif[/img]

Po jego rozgryzieniu wszystko staje się jasne i żeby Twój program zadziałał trzeba go trochę zmodyfikować:

[img]http://www.labview.pl/uploads/veir/Squa ... xample.gif[/img]

Pozdrawiam

emper
Posty: 11
Rejestracja: 22 lut 2008 11:57
Kontakt:

PtByPt

Post autor: emper » 09 mar 2008 14:10

Rzeczywiście pomogło, ale problem ciągle wystepuje, bo nie mogę do podstawić wartości całkowitych. Ma ktoś jakies rozwiązanie na to?

ODPOWIEDZ