Sygnał 0,1,

Jeśli masz coś do powiedzenia w sprawie LabVIEW napisz. Tutaj są tematy, których nie można uściślić do innych działów.
Gość
Posty: 656
Rejestracja: 10 lis 2003 00:00

Sygnał 0,1,

Post autor: Gość » 14 lis 2006 15:05

Czy wie ktoś jak złożyć programik, który by generował w równym odstepie czasu (1s) sygnał 0,1,? A może jest w labView jakaś ikonka która wyzwala taki sygnał? Z góry dziękuję?

Awatar użytkownika
Ender
Posty: 137
Rejestracja: 02 cze 2005 00:00
Wersja środowiska: LabVIEW 2009
Lokalizacja: Cieszyn

Re: Sygnał 0,1,

Post autor: Ender » 14 lis 2006 20:17

Wykorzystaj licznik iteracji pętli w której umieść opóźnienie czasowe 1000ms


Gdybys nieco bardziej sprecyzowal zadanie byloby latwiej udzielic trafnej odpowiedzi ....
-Czy orał pan już kiedyś morskie fale?
Colon rzucił mu chytre spojrzenie.
-Nie złapie mnie pan na taki numer, sir - rzekł - Wszyscy wiedzą, że konie by potonęły.
Leonard umilkł na chwilę i przestroił swój mózg na Radio Colon ....

Gość
Posty: 656
Rejestracja: 10 lis 2003 00:00

Re: Sygnał 0,1,

Post autor: Gość » 16 lis 2006 13:07

Dzięki, o to mi chodziło!

ODPOWIEDZ