Praca LabVIEW

Jeśli poszukujesz pracy i znasz LabVIEW to pisz tutaj.
guthar
Posty: 12
Rejestracja: 06 sty 2005 00:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Praca LabVIEW

Post autor: guthar » 05 paź 2006 13:23

Witam

Jestem absolwentem AGH, kierunek Automatyka i Robotyka. Chciałbym podjąć pracę w zawodzie w Krakowie lub okolicach. Znam LabVIEW (pisałem w nim pracę magisterską, którą obroniłem z wynikiem celującym i zostałem wyróżniony przez SEP). Może i nieskromne, ale mam na to papiery :lol: Praca polegała na pobieraniu danych z miernika i termopary, sterowanie tablicą przełączeń (coś na kształt multipleksera) i zapisywaniu i wizualizacji tego w środowisku LabVIEW. Poza tym potrafię co nieco napisać w C lub w MATLABie. Interesuje mnie stała praca lub zlecenia od firm (nie studentów) Zainteresowanych proszę o kontakt guthar@gmail.com.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bogdani
Administrator
Posty: 1311
Rejestracja: 30 lip 2003 00:00
Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Lokalizacja: Ruda Śląska
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Re: Praca LabVIEW

Post autor: bogdani » 05 paź 2006 15:36

Próbowałeś w Fideltroniku ?

http://fideltronik.com/inc/jobs/new/oferty.php

bogdani
LabVIEW Champion, Certified LabVIEW Developer, Certified Professional Instructor
Tworzymy dedykowane rozwiązania do testów i pomiarów - www.veritech.pl

Ktoś ci pomógł na forum? Podziękuj dając pochwałę.

guthar
Posty: 12
Rejestracja: 06 sty 2005 00:00
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Praca LabVIEW

Post autor: guthar » 05 paź 2006 17:12

Złożyłem tam kiedyś CV. Odkopali je po paru miesiącach. Aplikowałem do Woodward, firmy która jest w tym samym budynku i jest stowarzyszona z Fideltronik. Spróbuje ... dzieki Bogdani.

Gość
Posty: 656
Rejestracja: 10 lis 2003 00:00

Re: Praca LabVIEW

Post autor: Gość » 09 paź 2006 11:50

Nie wiedziałem że można z obrony dostać ocenę celującą. Biore się do nauki bo za tydzień może dwa też chcę dostać celującą :-P

ODPOWIEDZ