programowanie w LabWindows/CVI

Jeśli poszukujesz pracy i znasz LabVIEW to pisz tutaj.
Awatar użytkownika
maciekwp
Posty: 46
Rejestracja: 03 kwie 2007 00:00
Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
Lokalizacja: Warszawa

programowanie w LabWindows/CVI

Post autor: maciekwp » 31 lip 2008 06:01

Programuję w LabWindows/CVI (automatyka, sterowanie po RS i GPIB, aplikacje sieciowe, bazy danych).
Szukam dodatkowej pracy (mazowieckie)
Ostatnio zmieniony 14 lip 2009 11:54 przez maciekwp, łącznie zmieniany 1 raz.
w palcu siła...

malysz_19
Posty: 1
Rejestracja: 13 lip 2009 14:14
Kontakt:

Re: programowanie w LabWindows/CVI

Post autor: malysz_19 » 13 lip 2009 14:47

szukam osoby ktora ma dobrze opanowe srodowisko labview
prosze o kontkat na gg, oto moj nr 7525356
Pozdrawiam Marcin

Awatar użytkownika
donelbaron
Posty: 61
Rejestracja: 07 sty 2009 23:17
Kontakt:

Re: programowanie w LabWindows/CVI

Post autor: donelbaron » 13 lip 2009 18:01

już widzę te setki zgłoszeń:), dziwne że w mazowieckim szukasz tej pracy. Powiedz jeszcze że w Warszawie.

Awatar użytkownika
maciekwp
Posty: 46
Rejestracja: 03 kwie 2007 00:00
Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
Lokalizacja: Warszawa

programowanie w LabWindows/CVI

Post autor: maciekwp » 14 lip 2009 11:42

Do malysz_19: Niestety nie programuję w LabView (a przynajmniej nie wystarczająco dobrze).
Do donelbaron:
4.3.2. Odpowiadając trzymajmy się ściśle tematu. Pytającemu na pewno na tym zależy. 4.3.3. Jeżeli nie znasz odpowiedzi, nie pisz nic. Po prostu czekaj.
w palcu siła...

ODPOWIEDZ