Aplikacja - jakie wymagania sprzetowe?

Tematyka związana z Aplication Builderem oraz tworzeniem wersji exe programów w LabVIEW. Problemy związane z instalatorem programów oraz ich zabezpieczaniem.
koudack
Posty: 15
Rejestracja: 11 wrz 2007 00:00

Aplikacja - jakie wymagania sprzetowe?

Post autor: koudack » 05 maja 2008 18:22

Zwracam sie do Was z pytaniem.. stworzona wersja wykonalna jakie ma wymagania sprzetowe?? dziekuje z gory za opdpowiedz

Awatar użytkownika
bogdani
Administrator
Posty: 1311
Rejestracja: 30 lip 2003 00:00
Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Lokalizacja: Ruda Śląska
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Aplikacja - jakie wymagania sprzetowe?

Post autor: bogdani » 05 maja 2008 19:25

Przepraszam, ale o co chodzi ?

Co robi aplikacja ?
Chodzi ci o minimalne wymagania dla najprostszej aplikacji, czy pytasz o coś innego ?
Nie podałeś o jaką wersję LV ci chodzi.

bogdani
LabVIEW Champion, Certified LabVIEW Developer, Certified Professional Instructor
Tworzymy dedykowane rozwiązania do testów i pomiarów - www.veritech.pl

Ktoś ci pomógł na forum? Podziękuj dając pochwałę.

Jarq
Posty: 49
Rejestracja: 30 paź 2006 00:00
Wersja środowiska: LabVIEW 2009
Lokalizacja: Wrocław

Aplikacja - jakie wymagania sprzetowe?

Post autor: Jarq » 05 maja 2008 20:38

Chyba chodzi mu o LabVIEW Runtime :)

koudack
Posty: 15
Rejestracja: 11 wrz 2007 00:00

Re: Aplikacja - jakie wymagania sprzetowe?

Post autor: koudack » 06 maja 2008 10:48

Chodzi mi o aplikacje ktora sie tworzy w Application Builderze (LabVIEW 7.1)

ODPOWIEDZ