Różne sygnały na jednym grafie

Sprawy związane z interfejsem użytkownika - kontrolki, wskaźniki, wyświetlacze, wykresy oraz inne zagadnienia tego typu...
sanay
Posty: 15
Rejestracja: 08 wrz 2011 11:03
Wersja środowiska: LabVIEW 8.5
Lokalizacja: Ruda Śląska

Różne sygnały na jednym grafie

Post autor: sanay » 18 gru 2011 22:28

Mam problem który uwidoczniłem na załączonym programie.
Jak można podpiąć pod ten sam graph sygnały bezpośrednio z pliku TDMS i np. po bloczku FFT ?

Proszę o umieszczanie postów w odpowiednich działach. Chyba, że na prawdę pracujesz na LV RT... Pitol
Załączniki
read2-forum.vi
(32.44 KiB) Pobrany 101 razy

AGF
Posty: 109
Rejestracja: 26 lut 2010 13:41
Wersja środowiska: LabVIEW 2010
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Różne sygnały na jednym grafie

Post autor: AGF » 21 gru 2011 08:36

Może tak (załącznik)
Załączniki
read3-forum.vi
LV 8.6
(15.73 KiB) Pobrany 101 razy

sanay
Posty: 15
Rejestracja: 08 wrz 2011 11:03
Wersja środowiska: LabVIEW 8.5
Lokalizacja: Ruda Śląska

Różne sygnały na jednym grafie

Post autor: sanay » 22 gru 2011 09:35

Nie o to mi chodziło. Chciałem mieć możliwość przełączania sygnału na jednym wykresie tak żeby raz widzieć sygnał przed transformatą a po przełączeniu po transformacie. Poradziłem sobie z tym problemem jednak zupełnie inaczej. Mimo wszystko dziękuję za odpowiedź

Awatar użytkownika
Pitol
Moderator
Posty: 922
Rejestracja: 19 lip 2007 00:00
Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Lokalizacja: Kraków
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Różne sygnały na jednym grafie

Post autor: Pitol » 22 gru 2011 11:44

Ideą forum jest pomaganie i dzielenie się rozwiązaniami. Jeśli udało Ci się rozwiązać problem, zamieść to rozwiązanie na forum. Może komuś się przyda.
ObrazekObrazek
Chcesz taki podpis? Zajrzyj tutaj

ODPOWIEDZ