Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Wszelkie sprawy związane z działaniem forum.
Garreth
Posty: 74
Rejestracja: 28 gru 2011 14:13
Wersja środowiska: LabVIEW 2011

Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: Garreth » 04 cze 2012 15:16

Pisząc na forum często pojawia mi się taki błąd przy wysyłaniu posta. Przy ponownym kliknięciu na "Wyślij" jest w porządku. To prawdopodobnie problem ze stylem - to znaczy styl jest niezgodny z zainstalowaną wersją phpbb3. Nie jest to jakoś bardzo irytujące, ale możliwe, że trzeba zaktualizować forum i style. Chyba, że tylko ja mam ten problem?

MicMac89
Posty: 122
Rejestracja: 05 wrz 2011 20:40
Wersja środowiska: LabVIEW 2011

Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: MicMac89 » 04 cze 2012 15:28

U mnie też pojawia się od czasu do czasu taki błąd, zatem jak zauważyłeś problem leży w obecnej wersji silnika forum.
Certified LabVIEW Associate Developer

Awatar użytkownika
smiga
Posty: 679
Rejestracja: 04 paź 2009 12:41
Wersja środowiska: LabVIEW 2016
Lokalizacja: Słupsk
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Re: Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: smiga » 05 cze 2012 02:03

Odnośnie błędów na forum to w Firefox'ie, w trybie edycji wątku (udzielanie odpowiedzi itp) strona forum bardzo obciąża procesor - 2 rdzenia kręcą się na ok. 50% ... ciekawe dlaczego?
____ Arkadiusz Śmigielski ____
_ Certified LabVIEW Developer _
Certified Professional Instructor
_____ tel. 662 01 01 74_____
_____ www.optinav.pl _____

_______Obrazek_______

Jamal79
Posty: 289
Rejestracja: 01 maja 2012 14:14
Wersja środowiska: LabVIEW 2012
Lokalizacja: Farum

Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: Jamal79 » 06 cze 2012 15:09

w pracy mam IE10 i blad wystepuje w 80% przypadkow...
ale zauwazylem, ze czesciej wystepuje jak uzywam opcji podgladu

AGF
Posty: 109
Rejestracja: 26 lut 2010 13:41
Wersja środowiska: LabVIEW 2010
Lokalizacja: Bydgoszcz

Re: Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: AGF » 06 cze 2012 16:32

Też zaobserwowałem ten problem. Niestety nie mogę podać frekwencji, nie liczyłem :D
Ale poza ty forum jest spoko. Np nie ma postów od Wujka_Gogola jak na elektrodzie.

Garreth
Posty: 74
Rejestracja: 28 gru 2011 14:13
Wersja środowiska: LabVIEW 2011

Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: Garreth » 06 cze 2012 16:45

Pewnie wystarczy zaktualizować forum (jeśli nie jest) i używaną skórkę:) To jakoś nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu forum, po prostu to powinno się dać łatwo naprawić.

Awatar użytkownika
bogdani
Administrator
Posty: 1309
Rejestracja: 30 lip 2003 00:00
Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Lokalizacja: Ruda Śląska
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: bogdani » 06 cze 2012 23:31

OK, przyjąłem do wiadomości, postaram się to jak najszybciej naprawić.
LabVIEW Champion, Certified LabVIEW Developer, Certified Professional Instructor
Tworzymy dedykowane rozwiązania do testów i pomiarów - www.veritech.pl

Ktoś ci pomógł na forum? Podziękuj dając pochwałę.

Awatar użytkownika
darkon
Posty: 26
Rejestracja: 13 lut 2011 14:21
Wersja środowiska: Nie mam LabVIEW
Lokalizacja: Krk

Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: darkon » 07 cze 2012 10:10

ja używam chroma i nigdy nie miałem takiego problemu B-)
Pomogłem?... pochwal mnie :)

Awatar użytkownika
smiga
Posty: 679
Rejestracja: 04 paź 2009 12:41
Wersja środowiska: LabVIEW 2016
Lokalizacja: Słupsk
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Re: Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: smiga » 22 sie 2012 17:40

Pomysł na pozycjonowanie ...? :)
GLAGNITANNY pisze:...To jest bardzo interesujące
____ Arkadiusz Śmigielski ____
_ Certified LabVIEW Developer _
Certified Professional Instructor
_____ tel. 662 01 01 74_____
_____ www.optinav.pl _____

_______Obrazek_______

Awatar użytkownika
Pitol
Moderator
Posty: 908
Rejestracja: 19 lip 2007 00:00
Wersja środowiska: LabVIEW 2015
Lokalizacja: Kraków
Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Re: Wysłany formularz był nieprawidłowy. Spróbuj wysłać ponownie

Post autor: Pitol » 23 sie 2012 09:52

smiga pisze:Pomysł na pozycjonowanie ...? :)
GLAGNITANNY pisze:...To jest bardzo interesujące
Jakiś robocik się przedarł... ale już go nie ma ;)
Pozdrawiam Pitol,

Certified LabVIEW Architect, Certified TestStand Developer.

ODPOWIEDZ